in

Îşi riscă viaţa pentru a fura cupru pe autostradă

Îşi riscă viaţa pentru a fura cabluri de cupru de pe autostrada A20 Messina Palermo. Poliţia rutieră din Villafranca Tirrena (Messina) a reţinut doi români care au furat cupru în galeria Telegrafo, scrie Eco di Sicilia.

Prinsă la furat cupru: „Am şase copii”

Poliţiştii au intervenit pentru că era suspectă lipsa totală a iluminării în interiorul tunelului. Însoţiţi de tehnicieni de la Enel, au efectuat o inspecţie. Au descoperit că cineva, care a intrat în staţia electrică, a tăiat numeroase cabluri. Lângă firele tăiate, ofiţerii au observat o bască pârjolită şi un telefon mobil încă funcţionant.

Furtul de cabluri a blocat trenurile Foggia-Napoli

Cu puţin timp înainte, agenţii observaseră la Messina o maşină care mergea în viteză, pe contrasens, către spital. În maşină se aflau doi români, un bărbat şi o femeie. Bărbatul, 35 de ani, era rănit grav: avea arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, în special la nivelul feţei şi membrelor superioare.

Atentat la siguranţa transporturilor

Poliţia a stabilit că aveau legătură cu furtul de la autostradă. Ultimul apel pe telefonul găsit la locul faptei venise tocmai de la cel al femeii din maşină. Rănitul a fost mutat la centrul de arşi de la Spitalul Cannizzaro din Catania, fiind acuzat de furt calificat şi atentat la siguranţa transporturilor.

Verona, electrocutat la 10.000 de volţi la furat cupru

Electrocutat mortal la furat cupru, avea 25 de ani

Electrocutat mortal la furat cupru

Hoţi de cupru/ Român mort într-o fabrică din Lombardia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cecchetti, Lega Nord: ”15 ani rezidenţă pentru a putea cere locuinţă socială”

Mândria de a fi est-european