Menu
in

Imperia, bătaie între doi camionagii, un șofer român l-a împușcat pe un portughez, după ce s-au șicanat în trafic

Doi camionagii, unul român și celălalt portughez, s-au luat la bătaie după ce s-au depășit de mai multe ori, unul pe celălalt, pe o porțiune din autostrada ”dei Fiori”, între Imperia și Genova. La un moment dat, românul a scos un pistol cu aer comprimat și l-a împușcat pe portughez în ochi.

După ce au început să se șicaneze, s-au claxonat și și-au făcut tot felul de semne, cei doi șoferi au oprit motoarele și au coborât de pe camione, într-o parcare din apropiere de Imperia. Mai întâi s-au insultat, apoi s-au împins iar la sfâșit și-au dat și câte o palmă. În cele din urmă, românul a scos un pistol cu aer comprimat, o reproducere fidelă a unui Glock și l-a îndreptat împotriva portughezului. L-a împușcat, rănindu-l la un ochi.

Lucrătorii de salvare nu l-au mai găsit pe român, agresorul plecase imediat după incident.

Datorită unor mărturii colectate la fața locului și a videoclipurilor camerelor instalate pe A10, poliția l-a identificat pe fugar în apropiere de Savona și a fost capturat puțin mai departe la Varazze. A fost adus din nou la Imperia iar portughezul a fost transportat la spital, unde medicii evaluează leziunile oculare și prognosticul.

Românul a fost reținut. În plus față de posesia ilegală a armei, va trebui, de asemenea, să răspundă laacuzațiile de leziuni și omisiuni de salvare.

Italienii se tem de invazia camionagiilor români: “Înjumătăţesc preţurile!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version