in

Împuşcat în plină stradă de un agent de pază gelos

Un român de etnie romă a fost împuşcat mortal la Roma joi după-amiază, de către un agent de pază italian. Crima a avut loc în plină stradă, în cartierul Prati Fiscali.

Victima, Nicuşor Prosu, de 24 de ani, locuia într-o tabără de nomazi din apropiere. Potrivit primelor informaţii, ieri, în jurul orei 15, tânărul se afla în apropierea barăcii sale, situată sub o stradă suspendată. Câţiva din ceilalţi romi din tabără l-au văzut pe Prosu certându-se cu un bărbat, care era însoţit de o tânără prostituată româncă. La un moment dat, italianul a scos un piscol şi l-a împuşcat pe tânăr în spate.

Apoi a fugit cu maşina, însoţit de tânăra prostituată. Prosu a murit pe loc.

Ceilalţi romi din tabăra de nomazi, care îl cunoşteau pe Nicuşor Prosu, au povestit, citaţi de Il Messaggero, că el s-a îndrăgostit de tânără şi că ar fi încercat să o convingă să nu se mai prostitueze.

În cursul serii, cei doi agresori au fost identificaţi şi arestaţi la Tivoli, nu departe de Roma. În cursul nopţii ambii au fost supuşi unui interogatoriu. Agentul de pază are antecedente penale şi este angajat la o firmă de pază.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român, a cincea victimă a inundaţiilor din Toscana VIDEO

Expoziţie cu icoane făcătoare de minuni la Roma