in

Trieste. Împușcături într-un bar din centrul orașului: șapte răniți. Două arestări VIDEO

Cel puțin șapte răniți sâmbătă într-un incident cu arme de foc în centrul orașului Trieste, lângă un bar gestionat de chinezi.

O ciocnire între grupuri de „persoane din Est”, conform unor informații erau kosovari și albanezi, dar foarte multe detalii nu se cunosc încă, scrie presa italiană.

Există ipoteza ca albanezii și kosovarii se confruntau pe tema gestionării unor șantiere de construcții.

impuscaturi TRieste

După o ceartă inițială, grupurile s-au ciocnit. Potrivit unui martor „la un moment dat a sosit o dubă, mai mulți oameni au ieșit și au început să tragă”.

Sunt șapte răniți, dintre care doi în stare gravă, scrie Il Piccolo

Se pare că după o ceartă, mai multe persoane au sosit și au atacat o altăpersoană care se afla în interiorul barului gestionat de chinezi.

Imediat după incident, pistolarii au fugit. Poliția a început imediat o urmărire, reușind să rețină doi dintre participanți, care erau încă înarmați. În timpul capturării, fugarii au tras mai multe focuri: identificarea este în curs.

Ragusa, împușcături ca în Vestul Sălbatic între români. Trei persoane rănite

Sâmbătă în jurul orei 7.40 în via Carducci, erau cel puțin zece persoane, toate purtând salopetă. Unii au coborât dintr-o mașină închisă la culoare, alții dintr-o mașină albă, unii cu bâte de lemn, alții cu arme de foc.

Acestea sunt chiar primele mărturii ale celor care, în această dimineață, se aflau exact în locul în care a avut loc împușcătura.

Două persoane au fost arestate în legătură cu împușcăturile din centrul Triestei.

„În acest moment – a comunicat poliția – avem nevoie de cea mai mare confidențialitate și de multă precauție”.

Dinamica evenimentelor care au avut loc în via Carducci nu au fost încă descifrate în toate aspectele sale încă neclare.

Zona în care a avut loc împușcătura este izolată de poliția criminalistică care adună probe. Ipoteza este a unei reglări de conturi, o întâlnire între două grupuri de străini, care a avut rezultat sângeros.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coșmarul unui copil român de 11 ani, în Italia: „Mama mă lovește cu picioarele și îmi dă în cap”

romanca primaria Romei

O româncă își anunță candidatura la Primăria Romei: „Suntem apreciați aici”