Menu
in

În vacanță în Italia, fetiță de 14 ani agresată de concubinul mamei

Pentru o fetiță română de 14 ani ultima zi de ședere la Rocca di Papa (provincia Roma), după o perioadă de vacanță de zece zile petrecută cu mama pe care nu o mai văzuse de mult timp, s-a tranformat într-un coșmar.

În timp ce se întorcea acasă pe jos pe un drum din pădure, cu partenerul de viață al femeii, un român de 49 de ani, a fost împinsă dintr-odată de acesta și târâtă printre tufișuri, unde bărbatul a încercat să o violeze. Numai reacția fetei care a început să urle și să se zbată, reușind să fugă, a evitat ce era mai rău.

Fetița cu hainele sfâșiate, înfricoșată și plângând a fugit la casa mamei, o româncă de 35 de ani care locuiește în anexa vilei la care lucrează ca menajeră, și i-a povestit cele întâmplate.

Mama și proprietarii vilei i-au acordat ajutor și au chemat carabinierii din Rocca di Papa relatându-le cele întâmplate. Militarii au început imediat căutarea bărbatului care, după tentativa de viol asupra fiicei concubinei, nu s-a întors acasă.

Românul locuia în anexă cu femeia și lucra ca muncitor și grădinar la vilă. După mai multe ore carabinierii care inspectau zona de pădure unde se presupunea că se afla agresorul l-au găsit la circa un kilometru de locul tentativei de viol și l-au arestat.

Bărbatul de 49 de ani a fost dus la închisoarea din Velletri cu acuzația gravă de tentativă de viol asupra unei minore.

Fetița, în stare de șoc, a fost dusă la spital unde medicii i-au diagnosticat urme de violență și echimoze pe diferite părți ale corpului. Niciun semnal, potrivit mamei, nu a făcut să se intuiască un epilog atât de dramatic pe timpul celor zece zile pe care le-a petrecut adolescenta în casă cu mama. Și cu concubinul ei.

Fetița de 14 ani trăiește în România cu bunicii și venise în Italia numai pentru câteva zile. Bărbatul, pe timpul șederii adolescentei în casă s-a comportat normal, câștigându-i încrederea. Sâmbătă după-amiază fata s-a dus la Rocca di Papa pe jos cu concubinul mamei pentru a face cumpărături și totul s-a desfășurat fără probleme. La întoarcere, în schimb, agresiunea neașteptată din partea bărbatului, pe care fata îl considera deja o persoană prietenă.

Românul, fără antecedente penale, este în Italia de zece ani, la fel ca femeia, și lucrează în mod regulamentar și de mai mult timp în vila situată la periferia localității, într-o zonă împădurită și puțin accidentată, la care se ajunge pe o stradă din apropierea cimitirului local, după parcurgerea a circa un kilometru.

Episodul de violență va rămâne de neșters în mintea adolescentei care acum este asistată de un psiholog pentru a o ajuta să depășească șocul suferit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version