Menu
in

Înconjurat de poliție, amenință că-și taie gâtul în fața unei școli. Scenă de groază printre elevi, la Cerignola

Momente de teroare la Cerignola (provincia Foggia), în apropierea școlii medii Paolillo unde un român, pentru a evita arestarea pentru exploatarea prostituției, a amenințat că-și va tăia gâtul cu un cuțit, rănindu-se în mod repetat în mai multe părți ale corpului.

Din fericire acest teribil episod s-a încheiat cu arestarea celor doi concubini români, George Marian Măciucă de 31 de ani și Niculina Marilena Dina de 18 ani (foto), cu acuzația de exploatare a prostituției, violență și ultraj, cu circumstanța agravantă de autolezionare.

Faptul s-a întâmplat pe 24 octombrie, la puțin după 7.30 dimineața, când a sosit o cerere de ajutor din partea unei femei care, în stare de agitație puternică, spunea că viața sa este în pericol. În câteva momente polițiștii au ajuns la victimă, Valentina, o româncă de 27 de ani, care a explicat că a sosit în Italia cu circa 10 zile înainte, în compania unor cunoscuți, care i-au promis un loc de muncă pe câmp la recoltarea strugurilor. Femeia are o situație financiară disperată, în România are de întreținut o fiică de opt ani.

Refuză să se prostitueze, incendiată de proxenet

La sosirea la Cerignola, în schimb, i-au fost sustrase documentele și a fost dusă mai întâi într-o casă rurală și apoi într-o casă numai cu parter, situată pe via Pantanella la Cerignola, fără curent și servicii igienice. Femeia a afirmat în prezența agenților că principalii săi călăii erau o femeie și un bărbat care trăiau cu ea într-o adevărată cocioabă. Aceștia o duceau zilnic într-un loc diferit unde era constrânsă să se prostitueze.

Femeia de 27 de ani nu primea nimic din câștigul zilnic.

Şoc şi groază la Palermo: Un român a ucis două femei, apoi s-a sinucis

Însă joi 24 octombrie, dimineața, profitând de un moment de neatenție al concubinilor a reușit să fugă și să ceară ajutor. Odată primite informațiile, polițiștii s-au îndreptat fără ezitare către locuința indicată de victimă. Acolo i-au găsit pe cei doi exploatatori, care au intrat în panică. Femeia la vederea agenților a devenit furioasă năpustindu-se asupra agenților cu scopul de a nu fi identificată. Toate acestea în timp ce bărbatul încerca să se facă nevăzut, abandonând casa.

Alte patrule ale comisariatului, sosite în ajutor, l-au interceptat imediat pe fugar. Bărbatul, însă, văzându-se prins la înghesuială, a scos un cuțit din oțel și a început să-l vânture prin fața polițiștilor, urlând că dacă se vor apropia își va tăia gâtul. Așadar, scena ce s-a prezentat în fața elevilor, care în acel moment erau însoțiți la școală de părinți, a fost teribilă.

Dramă lângă Verona, un român și-a înjunghiat soția și s-a sinucis

Între timp, cu cât se strângea mai tare cercul cu atât românul continua să înjure, rănindu-se în mod repetat la antebrațul stâng, provocându-și o rană, suturată ulterior cu circa zece puncte.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze. În timp ce agenții îl însoțeau la închisoare, Măciucă striga: „Când ies din închisoare mă duc să o iau pe Valentina (victima n.r.), o duc pe câmp și îi tai gâtul”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version