in

Inginer de 84 de ani agresat sexual şi ucis la Genova, arestaţi doi fraţi români

Antonio Gragnani (FOTO), inginer la pensie, de 84 de ani, a fost găsit mort nud şi legat de patul locuinţei sale din Marassi (Genova). A fost omorât în bătaie în noaptea dintre 28 şi 29 aprilie. Carabinierii au reţinut doi români în legătură cu această crimă. Cei doi, fraţi între ei, au fost reţinuţi pe 6 mai la Mestre.

Sunt acuzaţi că l-au omorât pe Gragnani. Unul dintre ei ar fi avut raporturi frecvente cu victima, pe care o cunoscuse în mediile homosexuale din Genova. Bătrânul obişnuia să aducă acasă tineri români şi să plătească în schimbul unor prestaţii sexuale. Corpul a fost găsit după circa 24 de ore de la moarte de către vecini, îngrijoraţi că nu l-au văzut ieşind pe bătrân.

Medicul legist care a efectuat recunoaşterea externă a cadavrului a observat echimoze pe faţa bărbatului, leziuni la pomeţi şi câţiva dinţi sparţi. Pe pat şi pe cadavru semne evidente de activitate sexuală. Anchetatorii au confirmat furtul portofelului şi celularului şi tentativa de spargere a seifului.

Specialiştii de la secţia criminalistică a carabinierilor au încercat între timp să izoleze dna diferit de cel al bărbatului dintre urmele biologice prelevate. Anchetatorii nu exclud ipoteza unui joc sexual care a mers prost, sau un delict premeditat în scop de jaf.

Sursă foto: La Repubblica Genova

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vedetele şi politica: Prezentatorul TV Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului Ponta

Ion Cherciu: „Plec din Italia şi candidez în ţară”