in

Îngrijitoare escroacă: A înșelat-o pe bătrâna asistată de 86 de ani și i-a luat casa, CONDAMNATĂ la un an de închisoare

O româncă de 46 de ani a fost acuzată de tribunalul din Ivrea pentru că a înșelat o persoană cu infirmitate și a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare. Potrivit sentinței judecătorilor din Ivrea, românca ar fi profitat mai mult timp de o femeie de 86 de ani rezidentă la Favria.

Povestea datează din 2007. Românca, rezidentă la Rivarolo Canavese cu soțul de 52 de ani, au reușit după cinci ani și jumătate de muncă să o convingă pe bătrână să le dea casa prin testament.

Rudele au început să aibă îndoieli după ce au observat o factură pentru servicii notariale. De fapt, bătrâna se dusese la un notar pentru a semna un nou testament. Lucru care i-a făcut pe nepoți să aibă și mai multe dubii.

Prin noul act femeia lăsa casa îngrijitoarei. Însă semnătura nu ar fi aplicat-o bătrâna singură, pentru că la momentul faptelor, nu era în deplinătatea facultăților mintale.

Au fost necesari opt ani pentru a se ajunge la sentința primei instanțe. Condamnata va prezenta recurs în apel.

Îngrijitoare hoaţă, arestată la Padova. A sustras 8.000 de euro din contul bătrânei asistate

Acuzata pe nedrept de hoție: „Italienii mă terorizează, am nevoie de ajutorul ambasadei României”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

INTERVIU EXCLUSIV cu Episcopului Siluan al Italiei: ”Biserica așa a socotit potrivit, să-i însoțească pe fiii ei plecați peste hotare și să le fie alături”

Uneori ajungem să iubim fără să așteptăm nimic în schimb