in

Îngrijitoare româncă ieșită din minți, surprinsă când o bătea pe bătrâna asistată cu capul de cadă

Vecinii înspăimântați de urlete au chemat carabinierii care au găsit-o pe femeie ieșită din minți în timp ce lovea bătrâna de 85 de ani. Carabinierii de la nucleul Radiomobil al Companiei din Viterbo au arestat-o pe I.F., de 54 ani româncă, de mai mulți ani în Italia, îngrijitoare, pentru rele tratamente, vătămare corporală și violență privată.

Intervenția carabinierilor a fost cerută de vecinii victimei, S.R., de 85 de ani, văduvă care locuiește într-un apartament de pe via Santa Maria Nuova, la Viterbo, alarmați de urletele care proveneau din locuința bătrânei femei.

Două românce, arestate pentru că ar fi sustras 80000 de euro de la bătrana asistată

Imediat ce au sosit la fața locului, reușind să intre în apartament pentru că ușa de la intrare era întredeschisă, au dat peste o scenă teribilă: în interiorul băii îngrijitoarea româncă, pradă unei stări de agitație puternică, își așezase asistata, care nu se poate deplasa fiind afectată de mai multe boli, în vană și, după ce a blocat-o acoperind-o cu un scaun și diferite alte obiecte, o lovea în mod violent cu palmele și o înjura.

Nu a chemat ambulanţa pentru bătrâna asistată: “badante” arestată

Străina, surprinsă de carabinierii din subordinea maiorului Raffaele Gesmundo, înainte de a fi blocată a încercat să-i agreseze, năpustindu-se și asupra lor. Îngrijitoarea, în mod absolut ieșită din minți, poate și din cauza unor țigări cu droguri pe care le fumase, nu a putut să dea o explicație privind comportamentul său.

A furat 42.000 de euro de la bătrâna asistată

Imediat ce a fost eliberată, femeia de 85 de ani a primit îngrijiri din partea medicilor unei ambulanțe de la 118 care a transportat-o la serviciul de urgență de oraș unde i-au fost tratate numeroasele escoriații provocate de îngrijitoare. I.F., la dispoziția autorității judiciare, a fost arestată și transferată la închisoarea din Civitavecchia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Furturile de cupru blochează Italia. Alarma Șefului Poliției: „Daune de 30 de milioane”

Raiduri anti-imigranți la periferia Romei. ”Să mergem să-i facem felul unui bengalez”