Menu
in

Înșelătorie de 1,6 milioane de franci elvețieni pentru a plăti pensie alimentară fostei soții: medic român în cătușe

Înșelătorie de 1,6 milioane de franci elvețieni. Un medic român de 59 de ani, urmărit internațional, a fost prins în Italia, într-un autocar care avea destinația România. Medicul escroc era urmărit de mai bine de 6 ani pentru că înșelase cu peste 1,6 milioane de franci elvețieni o companie de asigurări. Acum e reținut la închisoarea din Coroneo.

>>> Italia, povestea unei îngrijitoare cu trei facultăți: ”Nu pot sta toată viața spălând podele”

Înșelătorie de 1,6 milioane de franci elvețieni

De la doctor escroc la urmărit internațional. În cătușe a ajuns un român de 59 de ani, implicat într-o fraudă elaborată în domeniul asigurărilor, în condițiile în care principala sa problemă era să găsească bani pentru a-și plăti soția după divorț.

Rezultatul: un milion șase sute de mii de franci elvețieni băgați în buzunar care i-au permis o ieșire rapidă și o fugă confortabilă în Spania.

După șase ani, l-au găsit în străinătate, dar când a fost inițiată procedura de extrădare, bărbatul de 59 de ani și-a strâns rapid bunurile și s-a urcat în primul autobuz care i-a permis să fugă.

Carabinierii de la Villa Opicina o localitate din nord-estul Italiei, aproape de granița cu Slovenia, fracțiune a orașului Trieste, au fost cei care i-au dat de urmă. Bărbatul, dat în urmărire internațională, era încărcat cu bagaje în încercarea de a se întoarce în România.

Prin urmare, a fost arestat și trebuie să execute 10 ani de închisoare pentru fraudă. Acum se află în închisoarea Coroneo.

sursa: (ilgazzettino.it)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version