Menu
in

Interceptări audio cu Ioana Vişan în dosarul Rubygate, publicate de “La Repubblica”

Cotidianul “La Repubblica” a publicat, în ediţia online, o conversaţie telefonică între Roberta Bonasia, una din tinerele care se îmbrăca în costum de infirmieră la petrecerile lui Silvio Berlusconi şi românca Ioana Vişan.

Ioana Vişan, împreună cu celebra consilieră Nicle Minetti, erau considerate favoritele fostului prim ministru, scrie cotidianul italian. Tânăra româncă locuia într-unul din apartamentele din Via Olgettina, puse la dispoziţie tinerelor de persoane de încredere din anturajul lui Berlusconi.

În conversaţia interceptată de anchetatori pe 20 septembrie 2010, Roberta Bonasia o sună pe Ioana Vişan, pentru a o întreba în legătură cu petrecerea din seara precedentă, dată în onoarea lui Silvio Berlusconi, la vila lui din Arcore. Roberta, deşi fusese invitată de Berlusconi personal, nu a putut să participe.

Citeşte transcrierea conversaţiei:

Românca Annina despre petrecerea de la Arcore: "Fain, fain, fain"

Ioana Vişan evită să dea detalii în legătură cu petrecerea de pe 19 septembrie. “Cine mai era aseară?” o întreabă Roberta pe Ioana, care răspunde vag: “Ei, multă lume, un bordel… Dar a fost fain, fain, fain”.

Transcrierea conversaţiei a fost publicată în februarie 2011 de către publicaţia Blitz Quotidiano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version