in

Întreprinzător român din Italia, prins cu 22 de lucrători ilegali: încasau șomaj tehnic, dar continuau să lucreze

Încasau șomaj tehnic, dar continuau să lucreze – Șeful era un întreprinzător de origine română, administrator al a doua firme care, pentru a economisi bani, solicitase nejustificat Fondul de șomaj tehnic pentru 22 de angajati. În special, militarii Gărzii de Finanțe din Rho, în urma unor anomalii constatate în timpul unei activități fiscale inițiate împotriva întreprinzătorului, au analizat împreună cu INPS situația lucrătorilor aflați în șomaj tehnic CIG (la cassa integrazione Covid).

Încasau șomaj tehnic, dar continuau să lucreze

În realitate, lucrătorii disponibilizați călătoreau la companii din Italia pentru a furniza automate de alimente și băuturi. Suma primită necuvenit este de 75 de mii de euro. 870 mii euro contribuții neplătite. TVA neachitat a fost de 1 milion 230 mii, neplata retinerilor Irpef a fost de 340 mii.

Familie de români din Bologna, evaziune fiscală totală: au ascuns peste 100.000 de euro. Garda de Finanțe i-a prins pe Facebook

Potrivit Rai News, întreprinzătorul a ajuns deja la un acord de recunoaștere a vinovăției la Milano pentru infracțiunile fiscale, în timp ce, pentru infracțiunea de primire necuvenită de fonduri publice, Parchetul Monza a emis recent avizul de încheiere a cercetărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
speranta viata italia

Speranța de viață crește în Italia, cât a recuperat după Covid

Româncă din Calabria moare după o tomografie: patru medici de la o clinică privată, cercetați de procurori