Menu
in

Invazie de prostituate românce. Primarul din Pescara: „Fenomenul a atins cote intolerabile”

Paginile de cronică neagră ale ziarelor italiene sunt pline de știri despre prostituate românce reținute, amendate, alungate, expulzate. Autoritățile italiene nu mai știu ce să facă. Iată câteva știri: circa 50 de prostituate românce prinse la Pescara, apoi la Milano și Siracusa.

Nouă ofensivă a Poliției municipale din Pescara împotriva fenomenului prostituției: 14 fete, toate de origine română, au fost reținute în oraș pe 7 noiembrie, în timp ce, îmbrăcate sumar, încercau să ademenească potențiali clienți. Cele 14 femei au fost urcate în mașina de serviciu a agenților municipali și reținute la Comandamentul Poliției municipale până la unu noaptea pentru operațiunile de identificare.

Grup de proxeneți români, anihilat la Roma

Aproape toate femeile ajunse în plasa Nucleului special antiprostituție, cu vârstele cuprinse între 18 și 34 de ani, nu au rezidență la Pescara. Toate au fost amendate și eliberate. Singura satisfacție a autorităților: fiind reținute, în acea noapte n-au mai putut lucra. Înainte cu câteva zile, pe 4 noiembrie, tot la Pescara, 21 de tinere prostituate românce au fost amendate de agenții de la Departamentul de Prevenire a Infracționalității Abruzzo.

„Această nouă operațiune – a comentat primarul din Pescara, Luigi Albore Mascia – așa cum am afirmat anterior, are un efect în special de descurajare a celor care încearcă să practice prostituția și a clienților care, în fața mașinilor poliției municipale, cu girofarurile aprinse, nici măcar nu încearcă să oprească, ci își continuă drumul. Vrem să se răspândească vestea și să fie foarte clar că aproape în fiecare seară efectuăm supravegheri astfel încât să facem imposibil pentru fete să lucreze și să câștige la Pescara, pentru a elibera orașul de un fenomen care deja a atins niveluri intolerabile”.

Milano, i-a dat foc soției-prostituate

Milano, operațiunea carabinierilor

Unsprezece prostituate au fost expulzate din Italia. Acesta este rezultatul controalelor efectuate pe 8 noiembrie de carabinierii de la unitatea din Legnano în zone dintre Arluno și Pregnana (provincia Milano). Este vorba de fete foarte tinere: între 19 și 26 de ani, toate românce fără domiciliu stabil. Operațiunea a fost demarată în urma numeroaselor plângeri ale cetățenilor, „sătui să vadă aceste fete prostituându-se pe stradă”, arată carabinierii într-un comunicat.

Operațiunea “Danubio” contra prostituției la Torino, 26 mandate de arestare

Siracusa, intervine poliția

Își arătau părțile intime automobiliștilor în trecere pe via Necropoli del Fusco la intrarea în Siracusa. Pe 6 noiembrie, poliția din Siracusa a controlat trei femei care, în îmbrăcăminte sumară și cu atitudini contrare decenței publice, își arătau părțile intime. Cele trei românce, de 18, 20 și 28 de ani, rezidente la Catania, s-au dus la Siracusa pentru a exercita activitatea de prostituție.

După verificări, primele două au fost denunțate pentru acte obsecene în loc public iar a treia pentru acte contrare decenței publice. Pe lângă aceasta, le-a fost notificat un decret de îndepărtare din localitatea Siracusa pentru o perioadă de trei ani.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version