in

Isterie gratuită în gară la Torino: o cutie lăsată în tren de un român, bănuită că e bombă artizanală

Un român de 26 de ani, stabilit în Italia, care circula cu trenul de la Pinerolo spre Torino, a dat peste cap traficul feroviar din zonă, în cursul zilei de miercuri.

Românul s-a urcat în tren, urmând să meargă către casă. Pe drum, a mâncat mai multe bomboane dintr-o cutie metalică. Conform observator.tv, care citează presa italiană, tânărul a lăsat cutia de bomboane goală în tren, fără să-şi dea seama că avea să producă o adevărată nebunie.

Mai mulţi pasageri au văzut cutia metalică lăsată de izbelişte şi s-au temut că ar putea fi vorba de o bombă. Au alertat forţele de ordine aflate în gara din Torino, iar poliţiştii au evacuat zona şi au oprit traficul trenurilor în gară.

A durat aproximativ o oră ca pirotehniştii să ajungă la faţa locului, să verifice cutia metalică şi să-şi dea seama că este vorba, de fapt, despre o cutie goală.

Românul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate atât în tren, cât şi în gară. Cel mai probabil el va fi amendat pentru nesăbuinţa sa.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Explozie puternică lângă Pescara, centru estetic gestionat de o româncă, distrus de o BOMBĂ artizanală

Un român care a muncit în Italia a cumpărat o ambulanţă pentru spitalul din oraşul natal. ”Om cu suflet mare”