Menu
in

Italia, a evadat din arest după ce a agresat un polițist, prins după două săptămâni, românul se ascundea în casa fratelui său

Carabinerii au reținut luni, în Pastorano, Italia, un român de 31 de ani care a fost pus sub acuzare pentru jaf și a evadat dintr-o secție de poliție înainte de a ajunge să se refugieze în casa fratelui său. Românul a fost căutat două săptămâni de polițiștii italieni și de carabinieri, în final fiind prins și arestat preventiv.

Românul a intrat în atenția oamenilor legii pe 5 octombrie, când a furat o mașină, în ciuda opoziției proprietarilor. Conform Il Mattino, citat de observatornews.ro, a fost prins după câteva ore și condus la o secție de poliție, pentru a fi audiat, însă a reușit să scape, după ce l-a lovit pe polițistul care îl supraveghea.

A fost căutat două săptămâni înainte de a se stabili că s-a refugiat în casa fratelui său, în Pastorano, după ce, în prealabil, a furat o altă mașină. Carabinierii au reușit să-l captureze pe român, nu înainte ca acesta să încerce din nou să-i agreseze și să scape de ei.

Românul a primit mandat de arestare preventivă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-sofer-roman-de-tir-condamnat-definitiv-la-inchisoare-pe-viata-a-asasinat-si-violat-post-mortem-o-studenta/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version