in

Italia, autocar cu 60 de turiști la bord s-a răsturnat într-o râpă: un mort și mai mulți răniți

Un autocar cu circa 60 de persoane la bord a ieșit de pe carosabil și a căzut într-o râpă. Au rezultat un mort și doi răniți foarte grav. Din primele video, de la fața locului, se pare că în autovehicul se aflau turiști ruși.

Agenția de știri ANSA anunță că în autobuz ar putea fi turiști ruși. În imaginile video surprinse la locul tragediei, publicate de Corriere di Siena, se aud discuții în limba rusă, din autocarul răsturnat se strecoară niște tineri.

Există cel puțin un mort și două persoane grav rănite în accidentul care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9 dimineața, pe ruta Siena-Florența. Un autobuz cu aproximativ 60 de turiști străini la bord s-a răsturnat și apoi a ieșit de pe drum, într-o râpă. Din fericire, autocarul a fost oprit de copaci.

Asistența imediată a poliției, a pompierilor și a ambulanțelor a fost fundamentală. Pompierii au confirmat inițial că în accident existau numai răniți, însă unul dintre ei a murit în drum spre spital. Ultimii trei oameni, blocați între plăcile din interior, au fost extrași și transportați de urgență la spitalul din Siena.

Operațiunile de eliberare a drumului sunt în curs. La fața locului se află medici și polițiști. Drumul a fost închis și s-au format cozi foarte mari.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Italia, ÎNJUNGHIAT de patron în fața colegilor: ”Atacul dezvăluie dorința de a ucide din partea agresorului”

Ovidiu Burdușa, singurul consilier județean ales din diaspora: ”Mergem la vot pentru că vrem să revenim în țară”