in

Italia, badanta șantajistă din Moldova condamnată, și-a amenințat o colegă: „Dacă vrei să lucrezi, trebuie să plătești”

Badanta șantajistă a amenițat o colegă prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale și a șantajat-o. Femeia, originară din Republica Moldova, a făcut un acord de recunoaștere a vinovăției și a primit 1 an și 10 luni de închisoare, pedeapsă cu suspendare, și amendă.

O badantă a dus-o pe bătrâna îngrijită din Italia în România și a sechestrat-o, furt de 300.000 de euro

Badanta șantajistă

Judecătorul de cameră preliminară Angelo Zizzari i-a aplicat 1 an și 10 luni închisoare (pedeapsă cu suspendare) și 400 de euro amendă unei femei de 50 de ani, de origine moldovenească, pentru săvârșirea infracțiunii de extorcare, cu recunoaștere a caracterul minor al infracțiunii, scrie leccenews24.it.

Evenimentele ar fi avut loc în perioada februarie-martie a anului trecut, la Sannicola, în provincia Lecce din Puglia. Conform celor reconstituite de anchetatori, pe baza plângerii prezentate de persoana vătămată, îngrijitoarea a obligat o colegă să predea suma de 300 de euro pentru că i-a procurat anterior de lucru în casa unei bătrâne din Nardò.

Creșterea salariului pentru menajere și îngrijitoare în 2024, noile sume sperie familiile. „1.000 de euro în plus”

În special, femeia de 50 de ani ar fi amenințat-o mai întâi pe Facebook și apoi prin telefon, spunându-i că dacă o întâlnește pe stradă va lua cu forța banii solicitați de la ea. Nu numai atât, întrucât ar fi „avertizat-o” să nu raporteze nimănui cererile de bani primite. Cu o ocazie, îngrijitoarea i-ar fi trimis colegei ei un fișier audio cu diverse fraze de amenințare, cerându-i să se întâlnească cu ea dacă mai vrea să lucreze.

Iar pe 1 martie, în fața unor solicitări continue și stringente și după ce a depus o plângere suplimentară, victima i-a predat femeii de 50 de ani într-un parc suma de 300 de euro. Atunci au intrat pe fir anchetatorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un român a murit după ce a căzut de la etajul patru

Sinucidere sau accident? Un român a murit după ce a căzut de la etajul patru al spitalului unde fusese internat

Menajere, îngrijitoare și babysitter: salariul minim pentru anul 2024