in

Italia, momente de panică: un român și-a scos fiica pe fereastră și a amenințat că o aruncă, ce au făcut carabinierii

Italia, momente de adevărată panică create de un român în noaptea de sâmbătă 13 spre duminică 14 mai 2023 la Stradella, o comună din provincia Pavia. Carabinierii au fost nevoiți să intervină într-o casă pentru a aresta un cetățean de origine română în vârstă de 40 de ani care își agresase soția și amenințase că își va arunca fiica de un an pe fereastră.

>>> Româncă din Italia a ajuns la pușcărie după ce ani de-a rândul și-a terorizat vecina, tot româncă

Italia, momente de panică: un român și-a scos fiica pe fereastră

În cursul nopții, carabinierii Companiei din Stradella l-au arestat pe C.M., un român de 40 de ani, rezident în Stradella, pentru că se face responsabil de infracțiunile de rele tratamente în familie și opunere de rezistență la un funcționar public.

Militarii au intervenit în urma unei cereri de intervenție primite la N.U.E. 112 de către un vecin, alarmat de țipete. Ajunși la fața locului, au găsit pe stradă o femeie care tocmai fugise de acasă, împreună cu fiicele sale de 12 și 14 ani, deoarece soțul, care avea deja un dosar specific pentru vătămare și rele tratamente în familie, o agresase în stare de ebrietate alcoolică.

>>> Un pensionar italian de 94 de ani a salvat o femeie de la viol: ”L-am ținut în frâu cu o armă falsă”

A amenințat-o că își aruncă fiica de un an pe fereastră

Bărbatul rămăsese în interiorul locuinței situate la etajul trei al blocului, împreună cu fiica sa de un an, iar în momentul în care i-a văzut pe carabinieri, s-a aplecat pe fereastră, scoțându-și trunchiul în afară și, ținând-o pe fetiță înfășurată într-o pătură roșie, a amenințat că o aruncă.

Prin urmare, polițiștii, temându-se că bărbatul ar putea scăpa fetița, s-au poziționat imediat sub fereastră și au încercat să îl calmeze, solicitând – în același timp – intervenția pompierilor din Broni, pentru a avea acces în interiorul casei.

În timp ce pompierii spărgeau ușa, bărbatul de 40 de ani a început să arunce pe fereastră câteva ghivece de flori, precum și pătura în care era înfășurată fetița, pentru a da alarma și a trezi temeri că fetița se află înăuntru. Imediat ce militarii au reușit să intre în casă, bărbatul – cu copilul în brațe – a fugit spre fereastră, amenințând din nou că o va arunca afară.

A fost folosit un pistol Taser

Temându-se pentru siguranța copilului, carabinierii au folosit pistolul cu impulsuri electrice Taser (a cărui descărcare electrică l-a lovit doar pe tată, nefiind transmisibilă la contactul cu o altă persoană) și au reușit să o recupereze pe fetiță înainte ca aceasta să cadă la pământ.

Bărbatul, care căzuse la pământ, s-a ridicat și a început să-i lovească cu lovituri de picior și pumni pe militari, care – cu un efort nu mic – au reușit să-l încătușeze și să-l aresteze. În tot acest timp, fetița, în ciuda marii agitații din jurul ei, părea surprinzător de senină și, întrucât carabinierii o țineau în brațe pentru ca ea să nu cadă la pământ cu tatăl ei, părea calmă, liniștită și zâmbitoare.

Membrii familiei au fost transportați la camera de urgență a spitalului din Pavia pentru evaluare. Nimeni nu a suferit nicio consecință. La finalul formalităților, bărbatul arestat a fost dus la casa districtuală din Pavia, la dispoziția autorității judiciare.

sursa: primapavia.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Familie distrusă soț soție uciși

Familie distrusă la Arezzo: soț și soție uciși de un Porsche care circula cu 120 de km/oră, fiul rămas în viață

Căutat Italia arestat Germania

Căutat în Italia, arestat în Germania după nouă ani: a devastat magazia unei firme și a furat 300 de kg de cupru