in

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției.

Costantin Cobănel, în vârstă de 38 de ani, a fost strivit în timp ce lucra în garajul casei de vacanță a ministrului Justiției, Marta Cartabia. ”Am inima frântă și sunt șocată”, a declarat ministra, citată de RaiNews.

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă

Costantin Cobanel, în vârstă de 38 de ani, a murit în această dimineață după ce a fost strivit de o grindă de fier. Muncitorul, originar din România, lucra pe un șantier din Ollomont, în garajul casei de vacanță a ministrului Marta Cartabia.

”Sunt șocată și îngrozită de ceea ce tocmai am aflat””, a declarat ministrul Justiției, care este cetățean de onoare al Ollomontului din vara anului trecut.

”Aș dori, în primul rând, să-mi exprim durerea și apropierea mea personală față de familia victimei. Împărtășesc suferința întregii comunități și am încredere că autoritățile vor reuși să reconstituie faptele cât mai curând posibil.”, a mai declarat ea

Carabinierii și tehnicienii Spresal ai USL investighează în prezent pentru a clarifica dinamica accidentului.

Românul decedat era rezident în Aosta, angajat al unei firme din Gignod. Moartea a survenit instantaneu. Lucrările, pe numele soțului ministrului, începuseră pe 27 aprilie și se referă la întreținerea extraordinară a garajului imobilului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4]
român tăinuitor de artă la Florența

Român din Florența, tăinuitor de artă: ascundea statui și tablouri furate din biserici toscane

Fabio Chiesi a murit pe neașteptate

S-a prăbușit pe neașteptate, polițist de 48 de ani moare în Reggio Emilia