in

Italia, nu cumpărați lucruri despre care știți că-s furate! Român condamnat la închisoare cu executare, pentru o bicicletă

Un român în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la închisoare cu executare, în Italia, după ce a cumpărat o bicicletă despre care ştia că era furată. Întors acasă, în Blaj, tânărul a fost săltat de Poliţie şi băgat în închisoare.

Marţi, poliţiştii IPJ Alba l-au depistat şi încătuşat pe tânărul de 24 de ani în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Trieste şi confirmat de Curtea de Apel Alba Iulia. În Italia, românul a fost condamnat la 485 de zile de închisoare cu executare pentru tănuire.

Concret, tânărul a cumpărat o bicicletă, în timp ce era în Italia, despre care ştia că era furată. Astfel, el l-a acoperit pe hoţ, motiv pentru care anchetatorii italieni au decis să îl cerceteze şi ulterior să îl judece.

În final, Gheorghe a fost condamnat la 485 de zile de închisoare cu executare.

Autorităţile din Italia au transmis decizia de condamnare în România, iar mandatul a fost confirmat de Curte de Apel Alba Iulia. Marţi, 6 august 2019, românul a fost săltat de Poliţie de acasă şi dus la penitenciar, acolo unde îşi va executa pedeapsa.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Dincă a suferit în Italia un grav accident de muncă: și-a fracturat picioarele pe șantier. ”Din acel moment nu a mai putut să lucreze”

Matteo Salvini cere alegeri anticipate. „Candidez pentru postul de premier». Conte anunță că va cere votul Parlamentului