in

Italia, o familie de români și-a vândut copilul de cinci ani. ”Am făcut-o pentru a-i garanta un viitor mai bun”

Italia, o familie de români și-a vândut copilul de cinci ani.”Am făcut-o pentru a-i garanta un viitor mai bun”. Minora a fost luată de o familie din Italia.

Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, incidentul s-a petrecut în Lecce, regiunea Apulia din Italia.

Părinții fetei sunt români și au 46, respectiv 51 de ani. Acum, părinții fetei vor da socoteală în fața legii pentru fapta lor. Cei doi au fost chemați săptămâna trecută în fața judecătorilor.

Italia, lupta pentru copii între doi soți, un italian și o româncă: femeia a fost condamnată la închisoare, copiii au rămas cu tatăl

Italia, o familie de români și-a vândut copilul de cinci ani

Părinții care i-au dat viață copilei, au decis că e mai bine să o vândă. Cei doi trebuiau să o iubească necondiționat și să o protejeze, însă micuța a avut parte de abandon. Ei sunt acuzați abandonul și vânzarea unui minor, acum în vârstă de cinci ani.

Cuplul a ajuns în fața judecătorilor pentru a răspunde pentru faptele lor. Au fost chemați într-o sală de judecată a Tribunalului pentru Minori. Replica pe care au dat-o în fața judecătorilor este halucinantă.

Românii și-au recunoscut fapta, apoi au zis că așa e mai bine pentru binele copilului lor. Părinții biologici ai fetiței sunt deja căsătoriți cu alte persoane cu care au copii, potrivit KanalD.

Imediat după nașterea micuței, părinții ei au decis să o dea unui alt cuplu, care locuia în aceeași localitate din Italia. Totul s-a descoperit recent, atunci când cuplul dorea să o înscrie pe cea mică la școală.

„Am făcut-o pentru a-i garanta un viitor mai bun”, au spus părinții români.

Pentru că minora nu a fost adoptată în mod legal, cu toate documentele necesare, a dus la trimiterea în judecată a părinților biologici și a celor care au luat-o pe fetiță. Judecătorii cred că părinții români au primit și o sumă în schimbul bebelușului.

Procesul continuă în prezent, iar oamenii legii vor stabili ce se va întâmpla cu fata, dar și ce pedepse se vor aplica persoanelor implicate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
ambulanta ariccia

Român arestat la Ariccia, a distrus o ambulanță cu o bâtă de baseball, nu a știut să spună motivul

marmolata rupt

Ambasada României la Roma, incidentul Marmolada: ”Nu au fost identificați cetățeni români!”