in

Italia, prostituție în timp de pandemie: au umplut un motel și mai multe case de vacanță cu fete din Europa de Est , arestați un român și o basarabeancă

Un român și o basarabeancă au fost reținuți în Italia, fiind acuzați că exploatau mai multe tinere în Italia. Ei foloseau ca paravan afaceri imobiliare. Cei doi , care formează un cuplu, se ocupau de conducerea unui motel B&B și a mai multor case de vacanță, dar, de fapt, această afacere era utilizată ca paravan pentru exploatarea mai multor tinere care erau puse să se prostitueze.

Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, după ce au adunat mai multe probe împotriva celor doi, polițiștii italieni au reușit să-i rețină și să-i pună sub acuzare pentru proxenetism și trafic de persoane. S-a stabilit că majoritatea tinerelor proveneau din Europa de Est și erau forțate să ofere celor doi lideri ai grupării majoritatea veniturilor obținute din prostituție.

Pe mai multe proprietăți manageriate de român și de basarabeancă a fost pus sechestru cel puțin până la finalizarea anchetei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-interzice-incepand-de-joi-16-iulie-cursele-aeriene-din-zece-state-printre-care-romania/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tragedie italiană

Un medic român avertizează: «Dacă sistemul medical intră în colaps, vom asista la o tragedie italiană»

Starea de alertă SE PRELUNGEȘTE în România, guvernul s-a reunit de urgență