Menu
in

Italia, român condamnat la închisoare și plata a 50.000 de euro despăgubiri, a batjocorit-o pe iubita vărului său. ”Este o compensaţie simbolică pentru cât a suferit această tânără”

Un român stabilit în Italia a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce, în 2007, a batjocorit-o pe iubita vărului său. Pe lângă anii de închisoare, el are de achitat daune de 50.000 de euro victimei sale. Veronica Magnani, magistratul care a dat sentinţa finală, a precizat că „este o compensaţie simbolică pentru cât a suferit această tânără în toţi aceşti ani”.

Pe 25 noiembrie 2007, zi în care, în mod normal, se celebrează lupta împotriva violenţei asupra femeii, la Rimini, în Italia, mai mulţi români s-au adunat la o petrecere. Conform presei italiene, citate de observatornews.ro, printre participanţii la petrecere s-a aflat şi un român de 23 de ani care pusese ochii pe iubita vărului său, o minoră de numai 17 ani.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool şi profitând de neatenţia celor din jur, bărbatul de 23 de ani s-a încuiat într-o cameră cu minora de 17 ani şi a batjocorit-o. Trimis în judecată pentru infracţiunea comisă, românul de 23 de ani a reuşit să tergiverseze în mai multe rânduri luarea unei decizii.

În cele din urmă, joi, la mai bine de 13 ani de la producerea incidentului, românul a fost tras la răspundere pentru fapta comisă. A fost condamnat la şapte ani de închisoare şi la plata unor daune în valoare de 50.000 de euro către victima sa.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version