in

Italia, român condamnat la un an de închisoare, a încercat să fure doi câini de rasă

Italia, român condamnat la un an de închisoare, a încercat să fure doi câini de rasă. Procesul unui bărbat de 27 de ani, de origine română, acuzat că l-a agresat pe proprietarul a doi buldogi francezi, în curtea unui bloc din Miramare, pentru a intra în posesia cățeilor, s-a încheiat cu o pedeapsă de 1 an de închisoare. Împotriva bărbatului, apărat de avocata Cinzia Bonfantini, procurorul solicitase patru ani în timpul procesului prescurtat în fața gup Vinicio Cantarini.

Italia, român condamnat la un an de închisoare

Împrejurările care au dus la arestarea tânărului de 27 de ani izbucniseră în septembrie anul trecut și culminaseră cu sosirea forțelor de poliție, care au evitat la limită linșarea băiatului de către trecători furioși. Reconstituirea celor întâmplate a fost deosebit de complicată și, potrivit celor apărute, în jurul orei 16.30, tânărul care își însoțea husky-ul a observat cei doi căței în grădină, trecând brațul prin gratiile gardului.

Tânărul de 27 de ani a susținut mereu că a vrut să se joace cu buldogii, dar, văzând acțiunea de la o fereastră a clădirii, o rudă a proprietarului animalelor a fost cea care a dat alarma crezând că tânărul de 27 de ani încearcă să îi fure. Proprietarul a fugit apoi în grădină și, împreună cu alte persoane, a început o altercație cu românul, acuzându-l că a încercat să intre în posesia buldogilor.

A urmat o agitație care a atras și atenția mai multor trecători și, în scurt timp, s-a format o mulțime de oameni, românul amenințând că va fi linșat în timp ce poliția va ajunge la fața locului.

Românul a fost violent

Pentru a se apăra, tânărul i-ar fi atacat pe polițiști și, de asemenea, și-ar fi îndreptat husky-ul împotriva polițiștilor, care au reușit să îl urce pe tânărul de 27 de ani în mașina de patrulare, unde acesta a continuat să opună rezistență și să lovească cu picioarele și pumnii în mașină. Când a fost dus la secția de poliție, a reieșit că era o persoană deja cunoscută de poliție și, prin urmare, a fost arestat pentru rezistență și violență împotriva unui funcționar public, vătămare corporală gravă, vătămare corporală multiplă în formă agravată și tentativă de jaf.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman cocaina termni

Terni, român arestat după ce a fost prins cu 180 de doze de cocaină

Influencerii din Italia

Influencerii din Italia vor fi supuși unor reguli stricte: ”Vestul sălbatic s-a terminat”