in

Italia, român de 28 de ani, tatăl unei fetițe, strivit de un copac într-o pădure din Savona

Un tânăr român de numai 28 de ani a avut parte de un sfârșit groaznic în Italia, acolo unde se angajase pentru o firmă de exploatare forestieră. Miercuri, Alexandru Tancău a murit fulgerător, strivit de un copac, în timp ce muncea în pădurile din zona Cairo Montenotte, provincia Savona. Alexandru va fi adus acasă săptămâna viitoare.

Potrivit publicației La Stampa, citată de observatornews.ro, tragedia a avut loc într-o pădure din localitatea Camponuovo din Savona, într-o zonă unde salvatorii nu au putut ajunge decât pe jos. Miercuri, în jurul orei 15.00, tânărul băcăuan de 28 de ani, tatăl unei fetițe, venit în Italia ca să muncească pentru a asigura familiei un trai mai bun, lucra în pădure când trunchiul mare al unui copac a căzut peste el. Alexandru Tancău a murit pe loc.

Au fost chemate echipajele de salvare, însă personalul medical ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Alexandru Tancău locuia în Viterbo. Acum, rudele tânărului fac toate aranjamentele pentru ca trupul neînsuflețit al tânărului să fie adus în țară. Cumnata lui Alexandru a anunțat pe Facebook că Alexandru va fi adus acasă săptămâna viitoare. Tot pe rețeaua de socializare, prietenii și familia au scris zeci de mesaje de condoleanțe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
dricuri craiova

Coadă de dricuri în faţa unui spital din România. Manager: «Au fost mai multe decese din cauza COVID»

Guvernul italian a decis aseară un nou pachet de măsuri de sprijin financiar pentru economie şi familiile afectate