in

Italia, român înjunghiat de mai multe ori în gât, găsit mort de vecini pe balconul casei unde locuia

Italia, român înjunghiat de mai multe ori în gât, găsit mort de vecini pe balconul casei unde locuia. Asasinul a fost reținut. Pe aceeași stradă, în noaptea de Anul Nou trecut, un tânăr italian de 26 de ani a fost înjunghiat.
>>> Un român din Italia câștiga mereu la păcănele, dar avea un secret. Cum a fost descoperit

Italia, român înjunghiat de mai multe ori în gât, găsit mort de vecini

Crimă în Desio. Un bărbat de naționalitate română a fost găsit în această dimineață întins pe jos, pe balcon, la etajul întâi al unei curți vechi din centrul orașului, într-o baltă de sânge. Presupusul ucigaș a fost arestat: este vorba de un cubanez luat în custodie de carabinieri.

Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în gât de un alt bărbat care l-a atacat: „Îl lovea chiar și după ce l-a înjunghiat în mod repetat”, ar fi povestit un martor unor trecători la scurt timp după aceea.

S-a întâmplat pe Via Matteotti, în aceeași curte „fierbinte” în care, în noaptea de Anul Nou 2022, un italian de 26 de ani a fost înjunghiat, grav.

La fața locului, imediat ce a fost primită sesizarea, în jurul orei 9.30, carabinierii de la compania Desio, urmați de cei de la criminalistică, s-au deplasat imediat cu toate patrulele disponibile. Poliția locală a sosit, de asemenea, în sprijin. Agresorul, de asemenea străin, ar fi fost oprit la scurt timp după aceea în apropierea Pieței Conciliazione din apropiere, care era îmbrăcată în straie de sărbătoare pentru Palio programat pentru după-amiaza respectivă.

„Aici sunt bătăi și agresiuni în mod regulat”

Ancheta este în plină desfășurare. De asemenea, se caută arma folosită pentru a comite crima. Primarul Simone Gargiulo și viceprimarul Andrea Villa s-au deplasat și ei imediat la fața locului: „Știm doar că a fost găsită o victimă, pentru restul așteptăm și noi informații”, a fost primul lor comentariu.

Unii locuitori din zonă povestesc că au văzut carabinieri și ambulanțe, tot în apropierea tribunalului, vineri după-amiază. „Aici sunt bătăi și agresiuni în mod regulat”, a declarat un tânăr din Desiano care locuiește la câteva zeci de metri distanță, „mai devreme sau mai târziu se întâmplă ceva grav. Așa cum s-a întâmplat punctual, într-o clădire veche și degradată, locuită de zeci de străini, în principal români și nord-africani.

sursa: Il Giorno

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
români întors străinătate după mulți ani

Doi români s-au întors din străinătate după mulți ani. Ce au exclamat: „Doamne-ajută!”

cearta pentru chirie la Desio

Ceartă pentru chiria neplătită: Român proprietar al unei case din Monza, ucis de chiriașul său