in

Italia, român intrat în atenția autorităților: 36 de mașini pe numele său, amenzi de peste 17.000 de euro, deși nu posedă carnet de conducere

Un român din orașul italian Anzio, deși nu posedă permis de conducere, are înregistrate pe numele său nici mai mult nici mai puțin de 36 de mașini. Polițiștii cred că mașinile sunt împrumutate în scopuri nu tocmai legale, drept pentru care s-a cerut anularea înregistrării în registrul auto pentru cele 36 de mașini.

De-a lungul timpului, românul s-a ales și cu amenzi în valoare de 17.408 de euro, scrie tusciaweb.eu.

Poliția locală din Sutri, coordonată de comandantul Alessandro Buttarelli, a descoperit o presupusă operaţiune de înmatriculări fictive datorită instalării și utilizării de camere video noi menite să asigure siguranța în oraș.

”Un cetățean român care locuiește în Anzio – explică poliția locală într-o notă – a fost găsit proprietarul a 36 de autovehicule, în ciuda retragerii permisului său. Din verificările ulterioare, așa cum se întâmplă în aceste circumstanțe, a reieșit că bărbatul împrumuta pur și simplu altor subiecți anonimi aceste mașini în scopuri care cu siguranță nu sunt legale. Pentru autoturismele înmatriculate în mod fictiv – conchide nota – a fost solicitată radierea din registrul public al automobilelor, conform cerințelor articolului 94 bis din codul rutier”.

trafic teste flase

Trafic cu teste PCR false. Mai mulţi români au ajuns în ţări din vestul Europei cu adeverinţe medicale falsificate

Unele regiuni din Italia acordă bonusuri de până la 1000 de euro, pentru îngrijitoare și muncitorii sezonieri