in

Italia, român mort după ce s-a răsturnat cu o mașină de golf. ”Daniel era un om muncitor. O persoană bună. Nu a fost nesăbuit”

Italia, român mort după ce s-a răsturnat cu o mașină de golf. ”Daniel era un om muncitor. O persoană bună. Nu a fost nesăbuit”.

Parchetul din Vasto a dispus autopsia lui Daniel Dragomir, 57 de ani, angajat al unui sat turistic din Punta Penna, care a murit după ce s-a răsturnat în timp ce conducea o mașină de golf, scrie Chieti Today.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 24 iulie. După trei zile în comă, bărbatul a fost declarat decesul clinic de către medicii spitalului din Pescara, unde fusese transportat de urgență cu o ambulanță aeriană.

Parchetul Vastese a decis să facă cercetări ulterioare pentru a lămuri cauzele producerii accidentului care a rezultat fatal pentru angajatul satului turistic. Autopsia a încept astăzi, la ora 11, la spitalul din Pescara. Se vor face cercetări și asupra mașinii de golf care a fost ridicată.

Înmormântarea lui Daniel Dragomir nu poate avea loc mai devreme de sâmbătă. Imediat ce medicii de la spitalul Spirito Santo din Pescara au declarat marți seara decesul bărbatului, procuratura din Vasto a decis să continue cercetările pentru a stabili cauzele accidentului mortal, scrie Il Centro.

Italia, român mort după ce s-a răsturnat cu o mașină de golf

Trupul bărbatului în vârstă de 57 de ani se află în prezent la morga spitalului Spirito Santo din Pescara, în așteptarea autopsiei care ar urma să fie efectuată astăzi. Înmormântarea va avea loc la sfârșitul săptămânii în biserica ortodoxă Santa Maria di Costantinopoli din cartierul San Michele.

Preotul paroh, părintele Petru Bogdan Voicu, este așteptat să celebreze ritualul. Sfânta Liturghie va fi celebrată în limba română. Aceasta va fi urmată de ritualul înmormântării, tot în rit ortodox.

Numeroase mesaje de condoleanțe au fost trimise membrilor familiei de către comunitățile din San Salvo și Termoli. Primarul din Vasto, Francesco Menna, a transmis, de asemenea, condoleanțe familiei. „Pierderea unei vieți omenești este întotdeauna traumatizantă și cu atât mai dureroasă dacă ne surprinde pe neașteptate”, a declarat primul cetățean.

Nenorocirea întristează întreaga comunitate ortodoxă din Vasto. Până în ultima clipă, soția și cei doi copii ai lui Dragomir au sperat la o minune. Din păcate, rănile au fost prea adânci. Dragomir nu a reușit. Omul a fost iubit de toți colegii săi. „Accidentul ne-a șocat”, spun ei, „Daniel era un om muncitor. O persoană bună. Nu a fost nesăbuit.”

În prezent, nu există persoane cercetate pentru moartea sa.

Ancheta se concentrează asupra mașinii de golf care s-a prăbușit într-o grămadă de material după o coborâre. În urma coliziunii, mașina de golf s-a răsturnat de mai multe ori. Dragomir s-a lovit la cap.

În ciuda ajutorului imediat, starea sa a părut imediat foarte gravă. Investigațiile se concentrează acum asupra vehiculului. Mașina de golf a fost confiscată. Mașina mică va fi verificată amănunțit pentru a se vedea dacă o problemă la frâne ar fi putut cauza accidentul.

Totuși, nu este exclusă nici ipoteza unei afecțiuni cauzate de căldură care l-a făcut pe Dragomir să-și piardă cunoștința și să-l împiedice să frâneze. Acest detaliu va fi verificat de către medicul legist.

Carabinierii, care au ascultat mai multe mărturii în ultimele zile, sunt în acest moment reținuâi în declarații. Ancheta este delicată. Anchetatorii preferă să lase cuvântul experților.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Lodi, român găsit mort cu răni la gât, sunt suspectați colegii de apartament

riviera romagnola

Riviera Romagnola în pragul unei crize: plaje unde scăldatul este interzis, detectate bacterii, inclusiv Escherichia coli