in

Italia, româncă înșelată cu 13.000 de euro de un fals dealer auto, i-a luat banii și a dispărut iar sediul l-a închis

O româncă, în vârstă de 29 de ani, a fost înșelată de un fals dealer auto, italianul încasând de la ea suma de 13.000 de euro pentru o mașină Audi Q3. O anchetă a carabinierilor din Casalmaggiore, provincia Cremona, a dus la descoperirea escrocului, care este cercetat în momentul de față pentru infracțiunea de fraudă. Femeia însă nu și-a recuperat încă banii.

Suspectul este un bărbat de 40 de ani, originar din Bergamo , care a pus la vânzare pe site-ul ”Autoscout24” în calitate de dealer autorizat al unei reprezentanțe din provincia Brescia, diverse mașini, inclusiv un Audi Q3 de ocazie, vândut ulterior cu 13 mii de euro unei românce de 29 de ani care locuiește în Casalmaggiore, scrie primacremona.it.

După ce a văzut-o la reprezentanță și a plătit un depozit de 3.000 de euro prin cec bancar, românca a plătit apoi restul sumei solicitate, făcând un transfer bancar, prezentându-se apoi la reprezentanță la data stabilită pentru ridicarea autovehiculului.

Aici amara surpriză: ajunsă la locul stabilit, a observat că reprezentanța nu mai exista. Clădirea fusese privată de reclamă, era goală de mobilier și nu mai avea vehicule expuse, vânzătorul care evident devenise indisponibil devenind o fantomă , precum și activitatea comercială a acestuia.

Verificările efectuate de carabinierii din Casalmaggiore, datorită controalelor încrucișate asupra titularului vehiculului de vânzare și asupra titularului contului bancar în care ”zburase” suma plătită de victimă, au reușit să-l identifice pe falsul dealer auto, care s-a ales cu un denunț penal pentru fraudă. Românca încă nu și-a recuperat banii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/romania-cel-mai-grav-bilant-de-pana-acum-aproape-3-000-de-infectari-in-24-de-ore-82-de-oameni-au-murit/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parlamentul italian a aprobat prelungirea stării de urgenţă. Purtarea măştii pe stradă va fi obligatorie în toată Italia, amenzi până la 1.000 de euro

Virusul prinde viteză din nou în Italia, 3.600 de cazuri azi, cu 1.000 mai multe decât ieri, 31 de decese