Menu
in

Italia, și-a împușcat în plină stradă fostele iubite, apoi s-a sinucis. ”O tragedie inacceptabilă, care rănește întreaga țară”

Italia, și-a împușcat în plină stradă fostele iubite, apoi s-a sinucis. ”O tragedie inacceptabilă, care rănește întreaga țară”.

Un dublu omor, urmat de o sinucidere şochează Italia. Lidia Miljkovic, o femeie de 42 de ani, de origine sârbă, şi Gabriela Serrano, o venezueleancă de 36 de ani, au fost executate pe stradă de fostul lor partener de viaţă.

După ce le-a omorât, bărbatul şi-a pus capăt zilelor cu aceeaşi armă, pe şoseaua de centură a oraşului Vicenza.

Calabria, român împușcat în fața casei de un italian, agresorul a fost prins

„O tragedie inacceptabilă, care rănește comunitatea din Vicenza și întreaga țară. Moartea Gabrielei Serrano și a Lidiei Miljkovic, dar și a tuturor victimelor violenței, ne cere să ne grăbim: este important să aprobăm cât mai curând posibil proiectul de lege împotriva violenței aflat în examinare de Senat. Trebuie consolidate instrumentele necesare protecţiei femeilor”, a declarat pentru ANSA, citat de ObservatorTV, ministrul Familiei şi Egalităţii de Șanse, Elena Bonetti.

Italia, și-a împușcat pe stradă fostele iubite, apoi s-a sinucis.

Gabriela a fost prima ucisă de Zlatan Vasiljevic, sârbul care și-a împușcat miercuri fostele partenere de viaţă, înainte de a întoarce arma asupra sa. Este prima ipoteză care reiese din reconstituirea făcută de anchetatorii italieni.

Zlatan Vasiljevic, 42 de ani, a sunat-o miercuri, dimineața devreme, pe fosta sa iubită Gabriela Serrano, cu care rupsese relația de câteva luni. A convins-o să îl însoţească de la Rubano, provincia Padova, la Vicenza, regiunea Veneto, în maşina lui. După ce au ajuns în cartierul Vigogna, bărbatul a executat-o pe Gabriela, împuşcând-o în ceafă. 

Cu trupul neînsufleţit al femeii în mașină, sârbul a ajuns în via Vigolo și a așteptat-o pe fosta soţie, care lucra ca menajeră într-o vilă. Când a văzut-o pe Lidia Miljkovic nu a ezitat: a ucis-o cu mai multe focuri de armă, în plină stradă. Trupul femeii a fost găsit întins pe asfalt, în apropierea mașinii cu care venise la muncă.

După dublul măcel, individul de 42 de ani, fost șofer de camion, s-a îndreptat spre șoseaua de centură a oraşului Vicenza și s-a sinucis cu aceeași armă, pe care o deţinea ilegal. Când au ajuns la faţa locului, carabinierii au găsit în interiorul mașinii cadavrul ucigașului şi cel al fostei sale iubite, dar şi explozibili. 

„Știa că o va ucide, dar nimeni nu l-a putut opri”

Vasiljevic și a doua sa victimă, Lidija Miljkovic, se căsătoriseră în 2005, locuind împreună câțiva ani până când aceasta, obosită de bătăile pe care i le administra individul, l-a părăsit și l-a denunțat. 

Bărbatul a fost arestat în 2019, iar mai apoi eliberat, după ce terminase o terapie care, teoretic, ar fi trebuit să-l facă să-și înțeleagă greșelile, scrie tg24.sky.it.

Lidia era mamă a doi copii, unul de 16 ani, iar celălalt de 13. 

Daniele Mondello, noul partener de viaţă al Lidiei Miljkovic, a mers la locul unde femeia a fost ucisă luând cu el 26 de trandafiri roșii, la fel ca numărul lunilor în care au fost împreună. „Cele mai bune luni din viața mea”, spune Mondello. 

Bărbatul a mărturisit că Lidia ştia că fostul ei soţ o va ucide, că, mai devreme sau mai târziu se va întâmpla ceva groaznic. „Durerea învinge furia. Dar există atât de multă amărăciune. Ea știa că o va omorî, dar nimeni nu a putut să-l oprească pe criminal”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version