in

Italia, și-a omorât iubita cu 77 de lovituri de cuțit, apoi a dat vina pe ”o bandă de români”, condamnat în final la închisoare pe viață

Justiţia italiană a dat verdictul într-un dosar absolut şocant de crimă, după aproape un an şi jumătate. O crimă îngrozitoare a fost pusă pe seama românilor. Cercetările poliției au arătat însă adevăratul ucigaș. Pentru a scăpa de pedeapsă un italian a dat vina pe ”o bandă de români”.

Domenico Horvat, un italian în vârstă de 31 de ani din localitatea Trecate, a fost condamnat vineri la închisoare pe viaţă pentru uciderea iubitei sale, Barbara Grandi, 37 de ani, cu 77 de lovituri de cuţit. Crima a avut loc în noiembrie 2019, după o ceartă între cei doi, iar italianul a sunat apoi la poliţie, spunând că “a intrat în casă o bandă de români” şi dând vina pe aceştia pentru moartea femeii.

Anchetatorii nu au găsit însă nicio urmă a presupuşilor români, scrie La Stampa. În schimb, au aflat din mărturiile vecinilor şi apropiaţilor că Horvat o bănuia pe iubita sa că l-ar înşela chiar cu fratele lui. De asemenea, Barbara Grandi ar fi fost agresată în mod repetat de cel care în final i-a pus capăt vieţii, iar în ziua crimei acesta i-ar fi spus la telefon că o ucide dacă o prinde în casă.

Horvat şi-a susţinut însă nevinovăţia până în ultima clipă, afirmând că a auzit zgomote în casă, apoi a fost lovit cu pumnul şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar când s-a trezit, a găsit-o pe Grandi într-o baltă de sânge. Dar ancheta a dovedit că “banda de români” care ar fi intrat în casă peste cei doi era doar o invenţie, astfel că tribunalul din Novara l-a trimis după gratii pentru tot restul vieţii sale

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Infern pe autostradă lângă Torino, 25 de mașini s-au ciocnit în lanț, doi morţi şi 20 de răniţi

Torino, român de 33 de ani mort de frig pe o bancă într-un parc. Seara băuse o cutie de vin