in

Italia, și-a prins soția cu alt bărbat, a scos-o aproape goală în stradă și a bătut-o, român arestat după 14 ani

Italia, și-a prins soția cu alt bărbat, a scos-o aproape goală în stradă și a bătut-o, după 14 ani românul a fost arestat.

O furtună de vară bruscă l-a obligat pe bărbat, cu părere de rău, să își întrerupă munca de zidar și să se întoarcă acasă, pierzând salariul pe o zi.

Intrând în casă, nu găsește pe nimeni: crede că soția sa a plecat la cumpărături, dar din dormitor se aud gemete, scrie presa italiană.

Italia, și-a prins soția cu alt bărbat

Și astfel, acea întoarcere forțată acasă îl confruntă cu o descoperire teribilă. De fapt, el își găsește partenera în pat cu un alt bărbat.

În culmea furiei geloase, o trage de păr în stradă, încă pe jumătate dezbrăcată, îi smulge telefonul mobil din mână pentru a vedea contactele soției sale și îi ia și 50 de euro.

Femeia a ajuns în spital, iar el și-a abandonat familia, pleacă și începe o nouă viață. Dar amprenta acestei violențe rămâne.

Italia, asistentă română prinsă că fura cardurile bolnavilor și chiar ale persoanelor decedate, apoi făcea cumpărături cu ele

Polițiștii de la Nucleo Radiomobile din Aurisina, angajați împreună cu patrulele de carabinieri din Villa Opicina și Basovizza în controale rutiere l-a legitimat întâmplător și pe român. După 14 ani, bărbatul se întorcea în Italia pentru a-și încerca din nou norocul, însă soarta i-a rezervat o altă soartă.

Pe numele bărbatului, acum în vârstă de 44 de ani, atârna un mandat de arestare. El are de executat patru ani și șapte luni de închisoare pentru tâlhărie, după incidentul cu soția. Așa că soldații de la Nucleo Radiomobile din Aurisina l-au arestat și, după formalitățile de rigoare, l-au repartizat la închisoarea Coroneo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 43 In medie: 3.4]
romani arestati cagliari

Români arestați la Cagliari, agresau turiștii pretinzând că li s-a furat telefonul, poliția a descoperit însă altă escrocherie

Stare de dezastru natural în Lazio

Secetă, proclamată stare de calamitate în Lazio. Cea mai gravă situație rămâne în nordul Italiei