Menu
in

Italia, șoferul unui TIR a leșinat la volan în timp ce conducea camionul, cum a fost evitat dezastrul

Italia, șoferul unui TIR a leșinat la volan în timp ce conducea camionul, cum a fost evitat dezastrul

Imagini de infarct pe un drum din Italia. Totul după ce șoferul unui TIR a leșinat la volan în timp ce conducea camionul. Autotrenul a rulat haotic, însă intervenția curajoasă a unui polițist a salvat situația. Astfel, s-a evitat o adevărată tragedie.

Atenție! Din 21 martie, posibilă circulația liberă în Italia cu autoturism cu plăcuță străină. Se înființează Registrului Public al Vehiculelor Străine (REVE)

Italia, șoferul unui TIR a leșinat la volan

Scenele au avut loc pe drumul statal 379 între Bari și Lecce, la câțiva kilometri de nodul Brindisi, scrie La Repubblica

Un agent al postului de Poliție Ostuni a intrat în cabina unui TIR în mers, care se deplasa în zig-zag, și l-a salvat pe șoferul care leșinase la volan: a luat piciorul camionagiului de pe pedala de accelerație și a oprit autotrenul. 

Agenții și-au dat seama că ceva nu este în regulă, după ce au văzut resturi pe carosabil și mersul haotic al TIR-ului. Au înțeles că ar putea să se întâmple o tragedie și au decis să acționeze, scrie ObservatorNews

Polițiștii au reușit, cu dificultate, să ajungă la camion. Asemenea unor scene dintr-un film James Bond, unul dintre agenți a deschis ușa și a pătruns în cabină, găsindu-l pe șofer inconștient. I-a luat piciorul de pe accelerație și a oprit vehiculul.

La fața locului au ajuns în scurt timp și primele echipaje de prim-ajutor. Din fericire, l-au readus la viață pe șofer prin manevre de resuscitare.

Ulterior, bărbatul a fost transportat cu amblanța la spitalul din Brindisi. Intervenția la timp a polițiștilor a dus la evitarea unor posibile accidente rutiere ce puteau avea urmări grave, mai scriu jurnaliștii italieni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version