in

Italia, sute de mașini blocate pe o autostradă din cauza unui român, a anunțat că are o bombă în mașină

Sute de mașini au rămas blocat în trafic, pe o autostradă din Italia, după ce un român a anunțat că are o bombă în mașină. Polițiștii italieni au blocat traficul în zonă. Incidentul s-a petrecut la punctul de legătură dintre Autostrada A34, Villesse – Gorizia, și Autostrada A4, Trieste – Veneția.

Conform Il Giornale di Vicenza, citat de observatornews.ro, în momentul în care s-a oprit pentru a plăti taxa pentru autostradă, românul a avertizat-o pe angajata Autovie Venete că are o bombă în mașină.

Aceasta a anunțat din prima poliția, iar oamenii legii au intervenit la fața locului cu mai multe echipaje și au blocat traficul în zonă pe ambele segmente de autostradă, sute de mașini rămânând blocate.

Verificările au demonstrat că a fost vorba de o alarmă falsă.Românul a fost condus la spital, pentru a i se verifica starea fizică și a i se lua probe, iar apoi a ajuns la poliție, pentru a da explicații pentru incidentul respectiv.

Polițiștii italieni vor să stabilească dacă românul era sub influența substanțelor halucinogene sau are probleme psihice.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Andreea Esca infectată

Andreea Esca recunoaşte că a fost INFECTATĂ: “Soţul meu a ajuns la terapie intensivă. Îmi spunea «NU mai pot. Cred că așa arată iadul»”

Italia, statisticile arată clar gravitatea pandemiei: NUMĂRUL DE DECESE ESTE DUBLU față de media anilor precedenți