in

Italia, un român a vrut să însceneze răpirea copilului său. ”Mi-au furat maşina. Fiul meu e înăuntru!”

Italia, un român a vrut să însceneze răpirea copilului său. ”Mi-au furat maşina. Fiul meu e înăuntru!”.

Sunt cuvintele unui cetăţean român în vârstă de 29 de ani, care a raportat infracţiunea la o secţie de poliţie din Bologna. Însă carabinierii au avut parte de o „surpriză”: ceea ce părea anunţul unui tată disperat s-a dovedit a fi o înşelătorie.

Înşelătoria pusă la cale de un român din Italia s-a întors împotriva lui.

Italia, doi subofițeri de la Guardia di Finanza judecați pentru șantajat, i-au lovit mașina unui român și l-au pus să plătească daunele

Italia, un român a vrut să însceneze răpirea copilului său

Un tânăr român i-a alertat pe poliţiştii italieni, anunţând că i-a fost furată maşina, cu tot cu fiul de 12 ani, care s-ar fi aflat în autoturism.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani s-a prezentat joi la secţia de Poliţie din Bologna, raportând infracţiunea petrecută, după spusele sale, cu o seară înainte, în jurul orei locale 22:00. Însă ceea ce părea a fi disperarea unui tată s-a dovedit a fi o înşelătorie cusută cu aţă albă. 

Românul liber-profesionist, care lucra pe apucate, în domeniul construcţiilor, a declarat că se îndrepta spre şantier în momentul în care maşina a dispărut fără urmă, din parcare. Potrivit Bologna Today, carabinierii au deschis imediat o anchetă, cu principalul scop de a da de urma minorului „răpit”. 

Primele suspiciuni nu au întârziat să apară,

Poliţiştii au realizat că ceva nu se leagă în povestea bărbatului. Tânărul s-a contrazis de mai multe ori în declaraţii, indecis asupra celei mai potrivite versiuni, care ar avea şanse să fie acceptată de oamenii legii drept adevăr.

Le-a spus mai întâi că fiul său a fost găsit de bunică, apoi s-a răzgândit şi a anunţat că acesta a ajuns în braţele mamei. În niciunul din cazuri, carabinierii nu au putut confirma vreo pistă concretă care să-i conducă spre elucidarea misterului. 

Într-un final, copilul a fost găsit în apropiere de Cremona, alături de mama sa, cu care plecase în vacanţă timp de 10 zile. Cei doi nu păreau să aibă habar despre planul pus la cale de tatăl rămas acasă.

Poliţiştii cred că românul a încercat să însceneze răpirea propriului copil, iar investigaţiile continuă. Acesta va avea de dat socoteală pentru faptele sale în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Cea mai gravă secetă în Italia din ultimii 70 de ani, stare de urgență în cinci regiuni

Moneda euro s-a prăbușit

Moneda euro s-a prăbușit. A coborât la cel mai scăzut nivel din 2002