Menu
in

Italia: Un tată disperat își caută copilul de 4 ani dispărut de mai multe zile. Mama băiatului, găsită moartă într-o pădure

Un bărbat din Italia își caută cu disperare copilul în vârstă de numai patru ani. Ultima dată, micuțul a fost văzut cu mama lui, în Sicilia, pe 3 august. Femeia a fost găsită moartă, în circumstanțe suspecte, lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure.

Viviani Parisi, în vârstă de 43 de ani, a dispărut împreună cu băiețelul ei, Gioele, după ce i-a spus soțului merge până la Messina să-și cumpere pantofi. Tatăl a declarat că soția lui căzuse în depresie, iar starea ei se agravase din cauza izolării din timpul pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău niciunei muște”.

Româncă din Catania, își caută fratele dispărut în urmă cu mai bine de o lună: ”Telefonul l-a uitat sau l-a lăsat intenționat la mine acasă…”

„Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc”, este mesajul pe care tatăl l-a postat pe Facebook, înainte ca soția lui să fie găsită decedată.

Femeia a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august, scrie Gândul. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

Pădurarul Salvatore Scaffidi a declarat: „Este o zonă plină de tufișuri, multă vegetație. E greu de controlat, nu doar pe teren, ci și de sus, din elicopter, dar vom continua să căutăm copilul.”

În urma examenului anatomo-patologic, s-a stabilit că trupul femeii nu prezintă răni vizibile, dar are fracturi închise la un braț. Dată fiind starea de descompunere a cadavrului, nu se poate stabili încă dacă Viviani Parisi a fost sau nu strangulată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version