Menu
in

Italian rasist, insulte aduse cumnatei românce: „Ești o țigancă, Hitler trebuia să vă omoare pe toți”. Condamnat la un an și jumătate

O numea „țigancă” (zingara) în sens disprețuitor. I-a strigat că „Hitler și Ceaușescu trebuiau să vă omoare pe toți”.

Timp de patru ani femeia, de origine română, a suferit insultele cumnatului său, P. M., în vârstă de 49 de ani, italian cu reședința în zona Pordenone, anunță Il Gazzettino.

Bărbatul a avut același comportament cu fratele său: s-a întâmplat când s-a îmbătat și l-a bătut.

Povestea a fost reconstruită și în instanță, în fața judecătorului unic Milena Granata (procuror Marco Tinazzi), care marți, 29 septembrie, l-a condamnat pe învinuit la 1 an și 6 luni de închisoare, confirmând acuzațiile de hărțuire împotriva soților și vătămările corporale împotriva fratelui său.

Judecătorul a revocat, de asemenea, o eliberare condiționată anterioară pe care o obținuse pentru un alt caz. Cele două părți civile au primit o despăgubire de 15 mii de euro fiecare.

Avocatul inculpatului redusese acuzațiile, trecând de la fapte persecutorii la simple insulte și tensiuni familiale.

Dar în timpul procesului a reieșit că amenințările, hărțuirea și insultele au tulburat viața fratelui și cumnatei sale.

Se temeau pentru propria lor siguranță, pentru că, pe lângă cuvintele jignitoare, el trântea ușile de pereți, îi împingea și îi bătea pe amândoi cu pumnii și cu palmele.

Odată, a deteriorat ferestrele casei cuplului și l-a amenințat pe fratele său: „Ești un ticălos și te voi ucide”.

În alt caz, a amenințat-o pe cumnata sa româncă cu un băț: „Pleacă de aici, țiganco”. El continua să spună că îi va ucide și îi va insulta.

Cel mai grav episod a fost pe 4 iunie 2017. După hărțuire și insulte, a luat un cuțit din bucătărie și l-a îndreptat în direcția fratelui său imitând gestul de a-i tăia gâtul, apoi i-a aruncat un recipient de plastic în față, l-a apucat de gât cu o mână și l-a lovit în nas (prognostic de 5 zile).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version