in

Italian sedus online de o româncă. Bărbatul i-a trimis 132.000 de euro, ea i-a pierdut la păcănele

Sedus online, un italian i-a dat o avere unei românce care l-a „cucerit” pe internet. Românca Ancuța l-a convins pe italianul Fabrizio să plătească pentru șapte înmormântări și alte necazuri prin care trecea, dar, de fapt, ea juca la păcănele toți bani primiți de la bărbat. În total, italianul a trimis în România nici mai mult nici mai puţin de 132.000 de euro.

Povestea italianului păcălit aproape doi ani de românca pe care nu o văzuse niciodată în realitate a fost spusă într-un reportaj difuzat de canalul italian de televiziune Italia 1, în cadrul celebrului program Le Iene (Hienele), relatează Libertatea.

Ucigașul româncei din Cagliari s-a sinucis, s-a aruncat de la etaj

Fabrizio Cesini, 60 de ani, antreprenor din Montelupone (Macerata), a avut prima conversație online cu Ancuța Balagiu în iulie 2019. Românca de 40 de ani, i-a spus că e singură și trăiește în Sânpetru Mare, în Timiș. S-a înfiripat o poveste de iubire online între ei și femeia i-a promis că va merge în Italia, să muncească pentru compania lui. Între timp, a început să-i ceară bani pentru tot, inclusiv pentru șapte înmormântări dintr-un lanț absurd de morți.

Realizatorul reportajului, Luigi Pelazza l-a dus în România pe Fabrizio, pentru a-l ajuta să descopere înșelătoria. Când s-a întâlnit cu femeia, Ancuța a susținut că a jucat toți cei 132.000 de euro la păcănele.

Fabrizio a povestit cum a fost convins să trimită atât de mulți bani unei necunoscute, practic. La început, femeia a cerut sume mici, susținând că nu are bani să plece din România, nici să divorțeze, apoi, într-o zi, i-a spus italianului că i-a murit tatăl. I-a trimis apoi imagini de la presupusa înmormântare în care apărea o coroană pe care era scris numele lui Fabrizio. Apoi i-a murit bunica, italianul a plătit și pentru înmormântarea ei. Bărbatul a avut atunci primul semn de îndoială și i-a cerut Ancuței să-i spună când primește banii înapoi, românca i-a zis că are o casă și garantează cu ea.

Apoi i-a murit mama. Alți bani trimiși pentru înmormântare. În primele șase luni după ce a cunoscut-o pe româncă, i-a trimis 35.000 de euro. Cadouri, biciclete, bani pentru renovarea casei, pentru lemne că a venit iarna, pentru repararea mașinii care fusese avariată într-un accident.

Poveste demnă de un roman

Ancuța i-a făcut cunoștință italianului cu o prietenă Ana Negre, care, spunea ea avea patru copii. Cel mai mare se numea Claudiu și vorbea destul de bine italiană, îi spunea italianului tată, acestuia i-a cumpărat o motocicletă.

În septembrie 2020 Ancuța l-a anunțat că adolescentul a murit. Așa a mai plătit Fabrizio încă o înmormântare. Apoi Ana Negre a decis să plece în Italia cu ceilalți trei copii. Fabrizio i-a plătit pașapoartele copiilor și biletele de autocar. Numai că Ancuța l-a sunat și i-a spus că Ana și șoferul autocarului sunt pozitivi la coronavirus, că femeia a făcut febră 38, apoi, după 48 de ore, a murit în spitalul din Timișoara.

Ancuța i-a spus italianului că Ana Negra și-a scris testamentul înainte să moară și casa și terenul ale cărei proprietare era ea, în Sânpetru Mare, i le-a lăsat lui. După care mai moare o rudă și alți bani vin în România, pentru a cincea înmormântare. Intră în scenă Alexandra, mama unui băiețel de 14 ani care are nevoie de o operație în Turcia, fiind invalid. Italianul plătește, apoi, Alexandra dispare. Fabrizio primește un telefon de la cineva care s-a prezentat ca fiind directorul spitalului și care i-a spus că a murit și Alexandra. Ancuța a cerut alți bani de înmormântare. A murit apoi și băiatul și era nevoie să fie adus în țară.

În cele din urmă, Fabrizio a ajuns să-și spună povestea reporterului de la Mediaset, care a trimis în România un investigator privat. Apoi l-a dus și pe bărbatul păgubit de 132.000 de euro, care credea că e proprietarul unei case și al unui teren la Sânpetru Mare. Ajuns în Timiș, Fabrizio avea să descopere înșelătoria, dar și să se întâlnească, în sfârșit, cu Ancuța.

Mai întâi a aflat că Ana Negre e de fapt mama româncei și că trăiește. Apoi că locuința în care trăiește aceasta, împreună cu Ancuța și soțul ei, e a statului, locuință comună. Ba chiar s-a întâlnit cu soțul femeii, a cărui voce o recunoaște de la telefon: e adolescentul care îi spunea tată și despre care i s-a spus că a murit.

Acum conducea un Audi A6. Pe Ancuța, Fabrizio și echipa de la Mediaset au găsit-o într-un bar din comună, juca la păcănele. Plângând, a recunoscut toată înșelătoria. A amenințat că se sinucide dacă Fabrizio nu o angajează ca să-i poată plăti suma pe care i-a luat-o. Apoi, într-un final de roman, a încercat să-l mai păcălească o dată pe italian ca să-i mai dea niște bani.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
accident munca trento

Trento, un român de 31 de ani a murit zdrobit de liftul la care lucra

Mort la muncă în Italia, a lăsat în urmă soția și trei copii