Menu
in

Italian ucis cu o piatră în cap, poliţiştii sunt pe urmele unui român

Pe 4 mai, vineri, Luciano Spadari, un italian de 74 de ani, a fost găsit fără viaţă în sera al cărei proprietar era, lângă localitatea Ferrara. Anchetatorii sunt pe urmele unui român, angajat al victimei, scrie Il Resto del Carlino.

Corpul era ascuns în tufişuri şi era acoperit de plante şi tuburi de irigaţie. Bărbatul a fost lovit la cap cu o piatră, iar agresorul a ascuns ulterior corpul, după ce i-ar fi furat victimei banii- circa 3000 de euro şi cardul. Autopsia va stabili dacă lovitura la cap a fost fatală, sau dacă Spadari a decedat din alte cauze, după ce a fost abandonat de agresorul său.

Anchetatorii nu exclud ipoteza ca italianul să fi fost omorât cu o zi înainte de găsirea corpului, adică joi după-amiază.

La puţin timp după descoperirea cadavrului, poliţiştii au început să-l caute pe principalul suspect: un român angajat al lui Spadari, care a dispărut de joi şi nu a putut fi încă găsit de anchetatori. Rudele victimei au declarat că românul lucra de trei zile pentru victimă.

“Cu siguranţă este vorba de crimă, victima a fost lovită cu o piatră, chiar dacă nu ştim încă sigur dacă lovitura i-a cauzat moartea. După ce a leşinat, Spadari a fost târât şi ascuns”.

Spadari era proprietarul serei unde a fost găsit şi avea trei angajaţi, doi români şi un bulgar.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version