in

Italiancă arestată la Timișoara, și-a izbit bebelușul de 2 luni de pământ, într-o criză de gelozie VIDEO

O italiancă a fost arestată la Timișoara pentru tentativă de omor, după ce și-a izbit de pământ propriul copil, în vârstă de numai 2 luni, în toiul unei crize de gelozie.

Totul s-a întâmplat într-un hotel din Timişoara, scrie opiniatimisoarei.ro. Mama bebeluşului, o italiancă de 21 de ani din Lombardia, s-a certat cu iubitul român, de 38 de ani, după ce acesta i-a spus că pleacă în oraş, iar de nervi, femeia a dat pur şi simplu cu micuţul pe care îl avea în brațe de pământ, cu toată puterea.

Tatăl copilului asunat la 112, a venit salvarea și poliția, femeia a fost dusă la secție și interogată, iar bebelușul a ajuns la Spitalul Louis Turcanu.

Bebelușul a suferit un traumatism cranio cerebral.

Femeia stătea cu tatăl copilului în hotelul din Timişoara de când a ieşit din maternitate, întrucât nu s-a putut întoarce în Lombardia din cauza pandemiei de coronavirus. Era în vizită în România, dar i-a venit sorocul mai repede şi a fost nevoită să nască la Timişoara. Italianca mai are acasă, în Lombardia, un copil de aproximativ 3 ani.

Copilaşul a fost investigat de medici, atât la Spitalul Louis Turcanu, cât şi la Spitalul Judeţean Timişoara. Bebeluşul a suferit un traumatism cranio cerebral.

Medicii legişti au făcut şi ei o expertiză şi au consemnat că agresiunea i-a pus micuţului viaţa în pericol.

Femeia a fost arestată preventiv de judecătorii Tribunalului Timiş pentru 30 de zile şi e cercetată pentru tentativa de omor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români din Italia, amendați cu peste 140.000 de euro, aveau înregistrate pe numele lor 258 de autovehicule

Niciun deces cauzat de coronavirus în Lombardia, pentru prima dată de la începutul pandemiei