Menu
in

Ivrea, ciocnire frontală între un Smart și un BMW, româncă de 15 ani moartă, alți doi conaționali răniți

O adolescentă de origine română, de 15 ani, care locuia în Castellamonte, Denisa Carmina Pop, a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite.

Acesta este bilanțul dramatic al unui accident rutier care a avut loc duminică după-amiază pe strada provincială 565 din Samone, chiar lângă Ivrea, informează fanpage.it.

O tânără de 15 ani a murit instantaneu și alte trei persoane au fost rănite, una dintre ele grav.

Accidentul a avut loc chiar înainte de intersecția pentru autostrada A5 Torino-Aosta. Fata care și-a pierdut viața se numește Denisa Carmina Pop, rezidentă în Castellamonte.

Potrivit primeri reconstituiri, un BMW 318 și un Smart s-au ciocnit frontal pe o porțiune dreaptă, deja locul altor accidente grave.

Trei persoane călătoreau pe BMW, inclusiv victima: după coliziune, mașina și-a încheiat deplasare prin răsturnare și ieșind de pe carosabil.

Tânăra de 15 ani a fost proiectată afară și a murit pe loc. Când echipa 118 a ajuns la locul accidentului, inima ei nu mai bătea.

Ceilalți doi ocupanți ai mașinii BMW au fost transportați la spitalul Ivrea: sunt doi tineri de 22 de ani din România care locuiesc în Pont Canavese și Courgnè. Ambii au fost spitalizați, dar condițiile lor nu sunt grave.

Șoferul Smart-ului, o femeie de 51 de ani cu domiciliul în Ivrea, este în stare gravă. După primele tratamente, femeia a fost transportată la CTO din Torino.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version