in

Jaf armat și urmărire ca-n filme la Guidonia. Român urmărit de carabinieri, a intrat cu mașina într-un zid

A intrat într-un magazin de pe via Nazionale Tiberina la Guidonia, lângă Roma, și sub amenințarea pistolului a cerut să i se predea încasările zilei, 2.160 de euro, fugind apoi cu mașina.

Carabinierii l-au arestat pentru jaf armat pe F.G.M., de 29 de ani, român, deja cunoscut forțelor de ordine pentru jafuri și furturi. Răufăcătorul a fost interceptat de o patrulă de carabinieri în timp ce fugea.

A început o urmărire până la Corcolle, unde jefuitorul a intrat cu mașina într-un zid după ce a derapat. Bărbatul a încercat o fugă extremă pe jos încercând în plus să scape de banii furați aruncând bancnotele în aer și ascunzându-se într-o locuință. Carabinierii, după ce au sărit zidul de împrejmuire, l-au blocat și arestat.

După ce au recuperat bancnotele pe care le-a aruncat, militarii au găsit în buzunarele românului restul prăzii și diferite chitanțe cu numele magazinului tocmai jefuit. Percheziționându-i mașina, carabinierii au descoperit și pus sub sechestru pistolul, care a rezultat a fi cu gloanțe oarbe însă fără capac roșu, și cagula utilizată de jefuitor.

Întreaga sumă sustrasă a fost restituită proprietarului magazinului, iar românul a fost dus la închisoarea Rebibbia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vânați în toată Europa: gestionau o vastă rețea de case de toleranță în Sardegna. Soți români arestați

Italia, împrumuturi ipotecare: ROMÂNII, PE PRIMUL LOC în topul cumpărătorilor de imobile dintre străinii din Peninsulă