Menu
in

Jaf ca-n filme: patru români inventează banda “gentlemenilor”

O bandă de jefuitori ca-n filme: patru hoţi români au inventat o metodă ingenioasă de a da lovitura la sediile unor firme din Peninsulă, relatează publicaţia OggiTreviso.

Cei patru se îmbrăcau elegant şi vorbeau între ei cu un puternic accent englezesc: apoi intrau în sediile firmei vizate şi cereau informaţii. Era de ajuns un moment de neatenţie din partea anghajaţilor, şi românii fugeau cu aparatura şi banii firmei.

Banda “gentlemanilor” a fost descoperită de poliţiştii din Castelfranco, care au intervenit după ce un funcţionar al unei firme a dat alarma, când şi-a dat seama de jaf. Poliţiştii i-au urmărit pe români, care au încercat să scape, refugiindu-se într-un local public, unde au încercat să se ascundă printre cei prezenţi. Abordaţi de anchetatori, membrii bandei s-au prefăcut că nu înţeleg italiana, dar luaţi la întrebări, au sfârşit prin a-şi recunoaşte fapta.

Anchetatorii au sechestrat şi maşina românilor, un Rover, bineînţeles,  cu număr de înmatriculare englezesc. La bordul autovehicolului poliţiştii au găsit calculatoare, videocamere, celulare şi alte bunuri, care ar proveni din jafuri anterioare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version