in

Jefuită de doi români după ce a câştigat 117.000 de euro la jocuri de noroc

Polițiștii din Massa Carrara (Toscana) au arestat un român de 30 de ani acuzat de furt. Românul, împreună cu un conaţional, a sustras două bonuri în valoare de 117.000 de euro, bani câştigaţi de o italiancă la jocuri de noroc.

Potrivit TGCOM, femeia a câştigat banii- două bonuri, de 115.000 respectiv 2.000 de euro, la o slot machine,  într-o sală de jocuri de noroc din oraş. Dar  nu a avut timp să se bucure de victorie. Imediat ce a ieşit din local, femeia a fost urmărită de cei doi români. Unul i-a tras geanta din mână, cu tot cu bonurile câştigătoare. Apoi,  unul din hoţi a făcut greşeala de a se întoarce la sala de jocuri, pentru a încasa bonul de 2.000 de euro.

Proprietarul localului şi-a dat seama că ceva nu e în regulă, şi a chemat poliţia. Românii au fost identificaţi, iar cel care i-a furat geanta femeii, arestat. A doua zi, alţi doi conaţionali s-au prezentat la poliţie, spunând că au găsit biletele cîştigătoare la gunoi. Încercarea lor de a-şi ajuta prietenul, prin mărturie falsă,  s-a dovedit inutilă. Cei doi au fost puşi şi ei, sub acuzaţie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Costel Busuioc, băgat în spital de patronul unei spălătorii auto

Sondaj: Peste 50% din români nu şi-ar dori un vecin homosexual