in

L’Aquila, șofer român prins cu un camion supraîncărcat, a încercat să-i mituiască pe agenți: denunțat

Transportul depășea limita permisă, șoferul nu a dorit să semneze procesul verbal și a încercat să-i mituiască pe agenți.

S-a întâmplat ieri pe autostrada A24, la unctul de taxare Valle del Salto, unde un zidar român a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un camion încărcat cu schele și materiale de construcție, în mod clar suprasolicitat.

Agenții poliției rutiere Pratola Peligna l-au interceptat și l-au invitat să părăsească autostrada și apoi să ajungă la stația de cântărire, unde au constatat un exces de peste o tonă, comparativ cu limita permisă. Amenda corespunzătoare prevăzută de codul rutier este de 430 de euro.

Propune Carabinierilor să facă sex pentru a evita o amendă rutieră, româncă arestată pentru instigare la corupție la Cerignola

În timpul procedurii de redactare a procesului verbal, transportatorul, un român în vârstă de patruzeci și doi de ani rezident în L’Aquila, a oferit în repetate rânduri bani agenților, pentru a evita amenda, până în momentul în care le-a arătat patru bancnote de 50 de euro care au fost confiscate imediat.

Acest lucru l-a costat și un denunț pentru incitarea la corupție.

Şofer arestat pentru tentativă de corupere a carabinierilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regiunea Veneto cere ridicarea carantinei pentru turiștii vaccinați: ”Riscăm să pierdem nenumăraţi oaspeţi”

rca scump

Poliţe RCA mai scumpe pentru şoferii sub 30 de ani. Cu cât au crescut tarifele