in

Latina, a agresat fiica prietenului său în toaleta unui restaurant, după șase ani de procese a scăpat de închisoare

Ovidiu P., un român de 34 de ani din Italia, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce, în urmă cu șase ani, a agresat-o pe fiica unui prieten în toaleta unui restaurant. Agresorul și victima participau la o petrecere în restaurantul respectiv.

Incidentul s-a petrecut în mai 2014, într-un local din Latina, oraș situat în regiunea Lazio. Conform Latina Oggi, citată de observatornews.ro, agresorul, victima, dar și tatăl acesteia participau la o petrecere cu mai mulți oameni în localul respectiv.

La un moment dat, tânăra, care avea 21 de ani la momentul respectiv, s-a îndreptat către toaleta localului, iar agresorul a urmărit-o. A acostat-o în toaletă, a atins-o în zona intimă și a încercat să o sărute. Victima a ripostat, a fugit din toaletă și s-a dus direct la tatăl ei pentru a-i povesti ce s-a întâmplat.

Bărbatul s-a simțit trădat de prietenul său și a mers cu fata direct la poliție pentru a depune plângere. Cunoscut cu antecedente penale, Ovidiu P. a scăpat cu o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare, condamnare venită după un proces care a durat circa șase ani.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Caserta, o româncă s-a ales cu dosar penal și amendă de 400 de euro, i-a agresat pe politiștii care o obligaseră să parte mască

Scrisoarea lui Mircea Dinescu către Iohannis: „Văd disprețul neamțului pentru țăranul valah care nu mai are loc în propria-i țară”