in

Lazio, program infernal de muncă, șofer român de 47 de ani, mort în timpul programului de lucru

Autorităţile italiene din Sermoneta, provincia Lazio, au anunţat decesul unui bărbat român în vârstă de 47 de ani, care a murit în timpul programului de lucru.

Bărbatul lucra ca şofer pe camion şi avea misiunea de a transporta mai multe instrumente muzicale la Castelul Caetani, din centrul vechi al oraşului Sermoneta, unde în această perioadă sunt programate mai multe evenimente culturale.

Conform observator.tv, care citează presa italiană, vineri după-amiaza, când se deplasa cu camionul către castelul respectiv, românului i s-a făcut rău. A tras pe dreapta, a oprit camionul, s-a dat jos şi s-a ghemuit la nivelul roţii, solicitând ajutor.

Martorii au chemat de urgenţă un echipaj medical, însă doctorii nu au reuşit să-l resusciteze, declarând decesul.

Urmează ca poliţiştii să efectueze o anchetă şi să stabilească ce a dus la decesul românului, însă apropiaţii vorbesc despre posibilitatea ca acesta să fi clacat din cauza programului infernal de lucru.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Dumnezeu nu a îngăduit ca românii să plece cu milioanele din propria ţară doar pentru ca să ducă o viaţă mai bună şi să-şi sature pântecele mai uşor»

EXCLUSIV Revoltă la Milano, după ce părintele Valdman a anunțat că i se va lua parohia: „Lăsați-ne să ne spovedim la preotul nostru de suflet!”