in

Lombardia, îngrijitoare de 29 de ani, a furat bijuterii de la bătrâna pe care o îngrijea și le-a amanetat, riscă ani grei de închisoare

O româncă de 29 de ani este acuzată că a furat bijuterii de mii de euro de la bătrâna italiancă de care trebuia să aibă grijă. Ea ar fi obținut 5.500 de euro din amanetarea bijuteriilor furate. Victimei i-au fost returnate bijuteriile furate.

Românca plecase de ceva timp în Italia, în căutarea unui trai mai bun, și ajunsese de curând să se angajeze ca îngrijitoare la o bătrână de 85 de ani, din Brugherio, oraș din regiunea Lombardia.

Conform Il Giorno, românca a căzut rapid în ispită și a pus ochii pe bijuteriile adunate de italiancă de-a lungul vieții. A început să fure din bijuteriile bătrânei și să le amaneteze. În încercarea de a face pierdută urma bijuteriilor, obișnuia să le amaneteze în Sesto San Giovanni, oraș situat în apropiere de Brugherio.

Rudele bătrânei au început să observe absența bijuteriilor și au solicitat declanșarea unei anchete. Probele adunate au incriminat-o rapid pe româncă, ancheta stabilind că aceasta a reușit să amaneteze bijuterii în valoare de circa 5.500 de euro, bani pe care îi depusese într-un cont personal.

Bijuteriile au fost recuperate și înapoiate bătrânei, iar contul bancar al româncei a fost lichidat. Deși a încercat să le explice anchetatorilor că a primit bijuteriile drept cadou din partea bătrânei, românca nu a avut succes. S-a ales cu dosar penal și riscă ani grei de închisoare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-atentie-la-ce-publicati-pe-facebook-sau-google-internetul-nu-este-un-spatiu-fara-legi-statul-nostru-de-drept-se-aplica-si-acolo/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un parlamentar de diaspora a ajuns cu nasul spart la spital în urma unui accident rutier

Silvio Berlusconi a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano „ca măsură de precauție”