Menu
in

Mafiot italian se ascundea în București. Unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din Italia, prins în România

Un important traficant italian de droguri, urmărit internațional la cererea autorităților din Italia, a fost prins în București.

Este vorba despre Nunzio Larizza, unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri din Italia, membru al clanului Schettino, potrivit Mediafax.

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale l-au prins pe traficantul italian joi, 13 august, în București, scrie și Ziua News. Mafiotul era urmărit internațional la solicitarea autorităților italiene.

Atac mafiot în Calabria, un român a fost grav rănit, patronul lui executat pe loc prin împușcare

Bărbatul era căutat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. Alături de alți cetățeni italieni, Larizza ar fi constituit un grup infracțional organizat cu scopul de a achiziționa, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

Italianul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Vineri, urmăritul internațional va fi prezentat magistraților Curții de Apel București pentru confirmarea mandatului și începerea procedurii de predare către autoritățile judiciare din Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version