in

Mama traficantă de droguri: “Am făcut-o pentru a-mi întreține copiii”

A fost surprinsă cu cocaină și marijuana: “Am făcut-o pentru a-mi întreține copiii”. Judecătorului care a interogat-o la închisoarea din Pisa, Laura Ursaru nu a putut decât să-i recunoască totul: traficul de cocaină și deținerea de marijuana.

“Am făcut-o pentru copiii mei”, a explicat.

Arestarea a fost efectuată  de echipa mobilă în fața oficiului poștal din piazza Rosselli, la Grosseto.

Românca, de 29 de ani, a ajuns în închisoare, la Pisa. Femeia era în vizorul agenților, care s-au postat în piață știind că se afla în zonă. În jurul orei 10.50 Ursaru a ieșit din oficiul poștal pentru a întâlni un bărbat care sosise de puțin timp și care a rămas acolo în așteptare: femeia s-a prefăcut că-i strânge mâna după o scurtă conversație, predându-i de fapt ceva scos din poșetă, potrivit celor văzute de poliție.

Români arestați în toată Italia pentru trafic de droguri

Agenții au oprit imediat bărbatul care încă avea în mână un ambalaj cu jumătate de gram de substanță de culoare albă. Alți polițiști de la narcotice au urmărit și oprit femeia: în portofel avea alte 9 doze (în total 3 grame); asupra ei mai avea și două ambalaje din celofan sigilate termic cu un alt praf în interior (0,3 și 0,2 grame).

Imediat după, percheziție în casa femeii. Aici era grosul drogurilor, apoi analizate de poliția criminalistică: aproape 100 de grame de cocaină deja împărțită în doze (98,7 grame) și 279 grame de marijuana. Erau și materiale pentru ambalarea dozelor. Erau și 600 de euro, care echipa mobilă consideră posibil să provină din trafic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ponticelli, urmărit de poliție, s-a aruncat de pe pod

Rieti, prima născută în anul 2014 este româncă